Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Silkeborg

Østergade 8, 8600 Silkeborg
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Silkeborg

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken har du mulighed for at gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til Silkeborg lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i byen og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en legekrog, hvor børnene kan muntre sig, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0 til omkring 10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag til fredag: Kl. 11.00-17.00
Lørdag: Kl. 10.00-14.00

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Østergade 8
8600 Silkeborg
Telefon 42 53 65 00
Mail: Sil.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden