Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Viborg

Sct. Mathias Gade 16, 8800 Viborg
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Viborg

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Børnetøjsbutikken i Viborg er fyldt med lækkert tøj og legetøj. Her kan du både gøre en god handel og samtidig støtte en god sag. Spørg, hvis du går efter noget bestemt, vi kan helt sikkert hjælpe dig. Overskuddet af salget går til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde samt lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Viborg og omegn. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores dejlige butik på Sct. Mathias Gade sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-12 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Sct. Mathias Gade 16
8800 Viborg
Telefon 57 67 27 49
Mail: Vib.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden