Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Helsingør

Stengade 65, 3000 Helsingør
Moedrehjaelpen butik i Helsingoer

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken åbner den 27. september 2018. I børnetøjsbutikken er der plads til alle, som vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget vil gå til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Helsingør og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I butikken sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Der vil være mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover vil der være en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med noget brugt, men velholdt børnetøj, legetøj eller udstyr til børn fra 0-8 år, så modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Inden varerne bliver solgt videre, sørger vi naturligvis for, at det bliver vasket, strøget og rengjort. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag – lukket
Tirsdag-fredag – kl. 11-17
Lørdag – kl. 11-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt

Stengade 65
3000 Helsingør
Telefon: 42 94 74 66
E-mail: hel.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden