Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Hillerød

Torvet 7, 3400 Hillerød
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Hilleroed

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Her er der altid mulighed for en god handel, og samtidig støtter du et godt formål. Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Hillerød og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik på Torvet 7 sælger vi masser af velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn. Hvis du har behov for at amme og skifte dit barn, er det muligt at gøre i butikken.

Vi bliver glade for din donation

Har du velholdt, brugt børnetøj, legetøj og udstyr til børn fra 0-8 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10-17.00
Lørdag: kl. 10-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på hjemmesiden og Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt:

Torvet 7
3400 Hillerød
Telefon 53 97 45 69
E-mail: hil.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden