Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Holbæk

Smedelundsgade 22F, 4300 Holbæk

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I Mødrehjælpens børnetøjsbutik i Smedelundsgade, kan du finde flotte varer til en god pris. Overskuddet går til et godt formål, nemlig lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Holbæk og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

Børnetøjsbutikken sælger velholdt børnetøj, udstyr og legetøj. I forretningen har du altid mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene går på opdagelse i børnetøj, legetøj og udstyr til børnene.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0 år og på til 8 år, tager vi gerne imod deti butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10-17
Lørdag: kl. 10-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Smedelundsgade 22F
4300 Holbæk
Telefon 50 69 43 01
E-mail: holb.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden