Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Kalundborg

Kordilgade 71, 4400 Kalundborg
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Kaldunborg

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken i Kalundborg har et stort udvalg i børnetøj, legetøj og udstyr til de mindste. Der kan altid laves en god handel, og samtidig støtter du et godt formål. Overskuddet af salget går til foreningens egne lokale aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Kalundborg og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

Der sælges lækkert brugt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn i butikken, og der er også en hyggekrog, hvor børnene kan lege og have det sjovt, mens forældrene kigger sig omkring.

Vi bliver glade for din donation

Hvis du ligger du inde med velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn fra omkring 0 år til cirka 10 år, tager vi gladeligt imod det i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Kordilgade 71
4400 Kalundborg
Telefon: 27 83 99 84
E-mail: kal.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden