Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Køge

Torvet 15A, 4600 Køge

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken kan du finde masser af tøj og ting til dit barn. Når du køber hos os, støtter du også automatisk en god sag. Overskuddet af salget går nemlig til lokalforeningen i Køges egne aktiviteter for gravide og børnefamilier samt Mødrehjælpens  rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I butikken sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt legetøj og udstyr rengøres, og tøjet bliver vasket og strøget, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10-17
Lørdag: kl. 10-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Torvet 15A
4600 Køge
Telefon: 93 89 30 39
E-mail: koge.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden