Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Lyngby

Geels Plads 4, 2830 Virum
Lyngby-butik-moedrehjaelpen

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken  kan du altid finde brugt børnetøj, legetøj og andet udstyr til børn til gode priser. Desuden støtter du et godt formål, når du handler hos os. Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter i Lyngby og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik sælges der børnetøj, legetøj og udstyr. I butikken er det også muligt at amme og skifte dit barn, og der er en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

I øjeblikket beder vi jer om at lave en aftale, inden I kommer med jeres donation, da vi får rigtig meget i denne tid og simpelthen ikke har plads til at opbevare det. Vi håber I har forståelse for dette, da vi jo gerne vil have jeres donationer.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 11.00-14.00

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt:

Geels Plads 4
2830 Virum
Telefon: 42 68 87 85
E-mail: lyng.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden