Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Maribo

Østergade 3, 4930 Maribo
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Maribo

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken kan du altid gøre en god handel og støtte en god sags tjeneste. Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Maribo og omegnen samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores fine butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Det er altid muligt for dig at amme og skifte dit barn, og derudover har vi et legeområde, hvor børnene kan hygge sig, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til spædbørn og børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 11-16
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Østergade 3
4930 Maribo
Telefon: 52 24 32 30
E-mail: mar.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden