Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Næstved

Ringstedgade 22, 4700 Næstved
Mødrehjælpen Næstved butik

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken er for alle, der vil gøre en god handel og støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til de aktiviteter som foregår i lokalforeningen i Næstved og omegn samt det landsdækkende rådgivningsarbejde, som Mødrehjælpen yder. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj bliver naturligvis vasket og strøget, inden det bliver solgt videre. Legetøj og udstyr rengøres. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-15
Lørdag kl. 10-13

Åbningstiderne kan variere ved højtider og ferier, følg med på Facebook.

Følg os på Instagram.

Adresse og kontakt:

Ringstedgade 22
4700 Næstved
Telefon: 21 53 44 08
Mail: naest.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden