Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik på Nørrebro

Jægersborggade 5-7, kld., 2200 København N
Mødrehjælpens butik Jægersborggade Nørrebro

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I vores butik kan du gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål.

Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre på Nørrebro og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores fine butik på Nørrebro sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege og hygge sig, mens mor og far handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj og udstyr til børn fra 0-14 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj er rent og legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag: lukket
Tirsdag-fredag:  kl. 11-17
Lørdag: kl. 11-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook

Følg os på Instagram.

Adresse og kontakt:

Jægersborggade 5-7, kld.
2200 København N
Telefon: 60534436
E-mail: nor.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden