Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Roskilde

Algade 40-42 (indgang gennem porten), 4000 Roskilde
Mødrehjælpens butik Roskilde

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken kan der gøres en god handel, og samtidig støtter du et godt formål. Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Roskilde og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

Det børnetøj, legetøj og udstyr, vi sælger i butikken er altid pænt og velholdt. Det er muligt at amme og skifte dit barn. Derudover har vi en krog, hvor dit barn kan hygge sig og lege, mens du handler. I gården kan du trygt lade barnevognen stå og børnene kan lege i sandkassen, men du tager et hvil.

Vi bliver glade for din donation

Hvis du ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj eller udstyr til børn mellem 0 og 10 år, tager vi gerne imod det i butikkens åbningstid. Inden det bliver solgt videre, bliver alt tøj vasket og strøget, og alt legetøj og udstyr rengøres. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik.

Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Tirsdag-fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Algade 40-42 (indgang gennem porten)
4000 Roskilde
Telefon: 22 31 34 75
E-mail: ros.butik@mhj-lokal.dk

Postadresse:
St. Gråbrødrestræde 21
4000 Roskilde

Følg os på Instagram.

Få den nyeste viden