Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Slagelse

Fisketorvet 4, 4200 Slagelse
Moedrehjaelpen-butik-slagelse-genbrug-til-born

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken er for alle, der vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter i Slagelse og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik i Slagelse sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Det er mulighed for at amme og skifte dit barn i butikken, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler. Kom ind og se vores flotte hagesmækker, som er syet af brugte håndklæder og pyntet med patchwork og fine skråbånd, samt hjemmestrikkede strømper med mere.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0 år til omkring 10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 11-17
Lørdag: kl. 10-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt:

Fisketorvet 4
4200 Slagelse
Telefon: 58 50 33 20
E-mail: slag.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden