Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Valby

Valby Langgade 37-39, 2500 Valby
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Valby

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken i Valby er for alle, der vil gøre en god handel og samtidig støtte en god sag. Overskuddet af salget går til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik i Valby sælger vi flot og velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Det er muligt at skifte dit barn og amme, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Har du velholdt brugt børnetøj, legetøj og udstyr til børn fra cirka 0-8 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid.

Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik.

Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-torsdag: Kl. 11-17
Fredag- Lørdag: Kl. 10-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Valby Langgade 37-39
2500 Valby
Telefon: 22 17 34 80
E-mail: valbylanggade.fb@moedrehjaelpen.dk

Du kan betale med kontanter og MobilePay i butikken

Få den nyeste viden