Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Nykøbing Falster

Slotsgade 9, 4800 Nykøbing Falster
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Nykoebing_F

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken er for alle, der vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Nykøbing Falster og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0 år til str. 116 cm, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirsdag-fredag; kl.  10-17
Lørdag: kl. 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram.

Adresse og kontakt:

Slotsgade 9
4800 Nykøbing F
Telefon: 42 61 62 38
Mail: nyk.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden