Børnetøjsbutikker i Sydjylland og på Fyn

Mødrehjælpens butik i Esbjerg

Kirkegade 20, 6700 Esbjerg
Mødrehjælpen butik Esbjerg

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken går overskuddet af salget til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Esbjerg kommune samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. I butikken har du mulighed for at amme og skifte dit barn, og vi har en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt legetøj, børnetøj eller udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Kirkegade 20
6700 Esbjerg
Telefon 30 27 04 61
Mail: Esb.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden