Børnetøjsbutikker i Sydjylland og på Fyn

Mødrehjælpens butik i Haderslev

Storegade 26, 6100 Haderslev
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Haderslev

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken kan der gøres god handel, og du støtter samtidig et godt formål. Overskuddet til går til lokalforeningens egne aktiviteter i Haderslev og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Om butikken

I butikken på Storegade 26 sælger vi pænt børnetøj, legetøj og udstyr til børn. I butikken har vi en krog, hvor børnene kan lege og hygge sig, mens mor og far handler. Du har naturligvis mulighed for at amme og skifte dit barn i butikken.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Har du noget brugt børnetøj, legetøj eller udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt det tøj, vi modtager, bliver vasket og strøget, og alt legetøj og udstyr bliver gjort grundigt rent, inden vi sælger det videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider

Mandag-fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Storegade 26, st.
6100 Haderslev

Telefon: 42636035

Mail: Had.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden