Børnetøjsbutikker i Sydjylland og på Fyn

Mødrehjælpens butik i Kerteminde

Langegade 44A, 5300 Kerteminde
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Kerteminde

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken er for alle, der vil gøre en god handel og naturligvis støtte et godt formål samtidig med. Overskuddet af salget går til lokalforeningens aktiviteter i Kerteminde og omegn samt det landsdækkende rådgivningsarbejde i Mødrehjælpen.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. I butikken er det muligt, at amme og skifte sit barn, og der findes en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler. Butikken er så heldig at have nogle strikkedamer tilknyttet, som forsyner butikken med fine hjemmestrikkede og hæklede ting.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Har du noget pænt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt udstyr og legetøj rengøres, inden det igen bliver solgt videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 11-17
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt:

Langegade 44A
5300 Kerteminde
Telefon 93 99 21 15
Mail: Kert.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden