Børnetøjsbutikker i Sydjylland og på Fyn

Mødrehjælpens butik i Sønderborg

Perlegade 69, 6400 Sønderborg
butik-frivillig-moedrehjaelpen

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken kan du lave en god handel og støtte et godt formål på samme tid. Overskuddet går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Sønderborg og omegn samt Mødrehjælpens rådgivningsarbejde.

Om butikken

I Mødrehjælpens flotte butik i Sønderborg sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en legekrog, hvor børnene kan hygge sig, mens forældrene handler.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj og udstyr til børn fra 0-12 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj bliver vasket og strøget, inden det sælges videre, og alt legetøj og udstyr rengøres. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 10-14

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram.

Adresse og kontakt:

Perlegade 69
6400 Sønderborg
Telefon: 93 94 74 04
Mail: sonderborg@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden