Børnetøjsbutikker i Sydjylland og på Fyn

Mødrehjælpens butik i Vejle

Foldegade 19, 7100 Vejle
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Vejle

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Vi har altid et stort udvalg i en god kvalitet.
Butikken er for alle, der vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde og  lokalforeningen i Vejles egne aktiviteter.

Om butikken

I vores butik i Vejle sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Har du noget velholdt børnetøj, legetøj og udstyr tilovers, som passer til børn mellem 0 og 10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram.

Adresse og kontakt:

Foldegade 19
7100 Vejle
Telefon 50 58 52 12
E-mail: Vej.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden