English
Væk fra siden!
Deltag i Leg & Bevægelse. Her tumler vi, synger sange, vender på hovedet og bruger alle vores sanser.
2230 MH Sor_ 168

Leg & Bevægelse er en aktivitet, der foregår flere mødegange med fokus på motorisk udvikling og stimulering af baby/barn sammen med en forælder. På holdet tumles, trilles, leges, synges og danses blandt andet med bolde, rasleæg og skumredskaber.

En mødegang varer ca. 1,5 time, hvor forældre og børn er aktive de første 45 minutter efterfulgt af lidt mad og hygge.

Leg & Bevægelse henvender sig til dig, der har børn i alderen 0-3 år og har lyst til en sjov aktivitet sammen med dit barn samtidig med at du får mulighed for at danne netværk med andre familier. Holdene er ofte aldersinddelt.

Det er gratis at deltage i Leg & Bevægelse, men tilmelding er ofte nødvendig.

Som udgangspunkt tilbyder Mødrehjælpens lokalforeninger aktiviteter til familier bosiddende i den kommune, som lokalforeningen er hører til. Mødrehjælpen arbejder dog løbende på at udvide vores aktivitetstilbud til flere områder.

Se her om Mødrehjælpens lokalforening i dit område tilbyder Leg & Bevægelse

Tilmeld dig Leg & Bevægelse – klik her og læs hvordan

Få viden, inspiration og rådgivning, hvis du er gravid eller småbørnsforælder

På hjemmesiden En god start kan du gå på opdagelse i artikler, podcasts og videoforløb om graviditet, livet som forælder og barnets udvikling og trivsel de første tre år.

Du kan også oprette en profil og modtage viden og inspiration, der passer til dit barns alder, gemme dine favoritartikler og få hjælp til at huske vigtige datoer for dig og dit barn.

engodstart logo red lille

Lokalforeningerne byder på meget andet

Har vi ikke Leg & Bevægelse nær dig, tilbyder din lokalforening andre sjove aktiviteter. Find din lokalforening, og se hvad den tilbyder.

Få den nyeste viden