English
Væk fra siden!
I Måltidet laver vi mad og spiser sammen. I får sjove madoplevelser og hyggelige timer sammen med andre familier fra lokalområdet

Mad og nye venskaber

Måltidet er for børn og forældre, som gerne vil lave mad og dele et fælles måltid mad med andre børn og forældre fra lokalområdet.

Så er I en børnefamilie, og har I lyst til at møde andre børn og forældre og få snakket, hygget og spist sammen, så se herunder, om din nærmeste lokalforening tilbyder Måltidet.

Du finder information om tid, sted og tilmelding under hver enkelt by.

Tilmeld dig Måltidet – klik på byen og se hvordan

maaltidet-aktivitet-i-moedrehjaelpen-holdepunkt

Det siger familierne om Måltidet

I reportagen Middag med netværk og nudler  kan du komme med en tur i køkkenet sammen med familier fra Esbjerg.

Jeg tror også, at jeg her kan få nogle fif til at lade børnene hjælpe i køkkenet, for jeg er nok lidt overbeskyttende normalt, for jeg kan ikke lide det der med varme kogeplader og at børnene skal bruge knive,” fortæller Heidi, der også har en 10-årig søn.

Læs hele reportagen lige her.

Få inspiration til madlavningen i Måltidets kogebog

Vi har lavet en kogebog fyldt med retter og inspiration. Retterne er blandt dem, som også bliver brugt til Måltidet. Kogebogen findes digitalt, så du kan sagtens afprøve opskrifterne derhjemme. Opskrifterne er opdelt efter årstid, og der følger en indkøbsliste med til hver ret – velbekomme.

Læs Måltidets kogebog her.

Mange andre aktiviteter i Mødrehjælpens lokalforeninger

Har vi ikke Måltidet nær dig, tilbyder din lokalforening andre aktiviteter, som I kan deltage i. Find din lokalforening, og se hvilke aktiviteter de frivillige har planlagt.

Få den nyeste viden