Støt
Væk fra siden!
Viden og råd

Billige og gratis oplevelser i sommerferien

Få idéer til, hvordan du og din familie kan komme på for eksempel en billig lejrtur eller en gratis udflugt i sommerferien.
billige-og-gratis-sommerferieoplevelser

I denne artikel har vi samlet en oversigt over billige og gratis oplevelser for børn og familier i sommerferien. Læs blandt andet om sommerlejre for både børn og familier og find inspiration til børnevenlige endagsudflugter, I kan tage med på eller selv arrangere billigt.

Mødrehjælpens sommerferiehjælp og lokale aktiviteter

Mødrehjælpen uddeler igen i år sommerferiehjælp til børnefamilier, der står i en svær økonomisk og social situation. Hjælpen består af et økonomisk tilskud, som skal sikre børnene en sommerferie med gode og givende oplevelser, de kan vokse af. Du kan ansøge om sommerferiehjælpen på denne side fra den 10. maj og frem til den 10. juni kl. 10.00.

Flere af Mødrehjælpens lokalforeninger står også for gratis sommerlejre og udflugter i løbet af sommerferien. Kontakt din nærmeste lokalforening for at få mere at vide.

Vælg et område og få tips til andre billige sommerferieaktiviteter

  • Hele landet
  • Aalborg og Nordjylland
  • Aarhus
  • Odense
  • Hovedstadsområdet

Listen med aktiviteter er opdateret for 2020. Der tages dog forbehold for, at nogle af tilbuddene kan være påvirkede af coronasituationen.

Har du tips til aktiviteter og tilbud, som mangler på listen, så send dem gerne til web@moedrehjaelpen.dk.

God sommer!

Natur_&_familie_Moedrehjaelpen

Mødrehjælpens lokale og gratis aktiviteter

Vores lokalforeninger arrangerer  alt fra madlavningsforløb til ture ud i det grønne for hele familien.
Se hvilke aktiviteter vi har tæt på dig.

Fik du ikke svar på alle spørgsmål? Søg hjælp på siden Viden og råd og fordyb dig i vores flere end 100 rådgivningsartikler.

Artiklen er senest opdateret den 29. april 2019.

Få den nyeste viden