Støt
Væk fra siden!
Viden og råd

Billige og gratis oplevelser i sommerferien

Få idéer til, hvordan du og din familie kan komme på for eksempel en billig lejrtur eller en gratis udflugt i sommerferien.
billige-og-gratis-sommerferieoplevelser

OBS: Listen med aktiviteter opdateres i løbet af foråret 2020

Nedenfor har vi samlet en oversigt over billige og gratis oplevelser for børn og familier i sommerferien. Læs blandt andet om sommerlejre for både børn og familier og find inspiration til børnevenlige endagsudflugter, I kan tage med på eller selv arrangere billigt. .

Nogle af Mødrehjælpens lokalforeninger står også for gratis sommerlejre og udflugter. Kontakt din nærmeste lokalforening for at få mere at vide.

Vil du læse en af vores andre artikler med gode råd og viden, kan du se en oversigt over alle vores rådgivningsartikler.

Vælg dit område

  • Hele landet
  • Aalborg og Nordjylland
  • Aarhus
  • Odense
  • Hovedstadsområdet
Natur_&_familie_Moedrehjaelpen

Mødrehjælpens lokale og gratis aktiviteter

Vores lokalforeninger arrangerer  alt fra madlavningsforløb til ture ud i det grønne for hele familien.
Se hvilke aktiviteter vi har tæt på dig.

Fik du ikke svar på alle spørgsmål? Søg hjælp på siden Viden og råd og fordyb dig i vores flere end 100 rådgivningsartikler.

Artiklen er senest opdateret den 29. april 2019.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.