Gå til forsiden

Giv udsatte børn en jul

Enkeltbidrag Valgt
1/4

0 kr. til Mødrehjælpens juleindsamling


2/4

Kontaktinformationer


3/4

Få skattefradrag for din donation

Hvorfor?
Hvorfor?

4/4

Betalingsoplysninger


2/3

Kontaktinformationer


3/3

Betalingsoplysninger

Hvorfor?

CountDown_website_TAK

Mere om juleindsamlingen

 • Kan jeg støtte på andre måder?

  Ja, du kan støtte vores juleindsamling på flere måder:

  1. Sms
  Send en SMS med teksten JUL til 1231. Så støtter du med 150 kr. Pengene trækkes via din telefonregning. Tjenesten udbydes af Mødrehjælpen, Abel Cathrines Gade 13, 1654 København V. 

  2. MobilePay
  Overfør et valgfrit beløb via MobilePay på 42 26 26 26.

  3. Bankoverførsel
  Du kan give et bidrag via en bankoverførsel:

  Registreringsnummer: 5301.
  Kontonummer: 0266276.

  Husk at skrive dit navn og din adresse, så vi ved, hvem der har doneret pengene.

  TAK! 

 • Start din egen digitale indsamling

  På indsamlingssiden BetterNow kan du hurtigt og let oprette din egen digitale juleindsamling og dermed give udsatte børn en jul.

  Sådan gør du:


  Gå ind på projektet Mødrehjælpens juleindsamling 2017.


  Tryk på ’start indsamling’ i højre side.


  Udfyld info om din indsamling og upload et godt billede.


  Sæt et mål for, hvor mange penge du ønsker at indsamle, samt en slutdato.


  Nu er du klar til at invitere dit personlige netværk til at støtte op om indsamlingen. Del f.eks. budskabet via sociale medier eller send en e-mail til de personer, du vil have til at støtte.

  Din familie, venner og kolleger kan donere penge til din indsamling, skrive kommentarer og dele din indsamling med andre i deres netværk.

  Pengene, som du indsamler bliver automatisk sendt til vores juleindsamling.

  TAK!

 • Kan virksomheder støtte juleindsamlingen?

  Ja. Jeres virksomhed bidrage til Mødrehjælpens juleindsamling ved at benytte formularen ovenfor. Vælg blot det enkeltbidrag, I ønsker at donere, og klik på virksomhed i næste trin, når kontaktoplysninger skal indtastes. I kan også foretage en bankoverførsel til vores bankkonto. Registreringsnummeret er 4183, og kontonummeret er 10279658. 

  Hvis I vil give et større beløb eller I har gode idéer til, hvordan jeres virksomhed ellers kan bidrage til juleindsamlingen, er du meget velkommen til at kontakte vores juleteam på mail: kom@moedrehjaelpen.dk eller på telefon 33 45 86 33. Vi glæder os til at høre jer!

 • Hvem giver Mødrehjælpen julehjælp til?

  Mødrehjælpens socialrådgivere vurderer alle ansøgere for at sikre, at vi giver julehjælp til dem, der har størst behov.

  Der er helt klare kriterier for, hvornår en ansøger er berettiget julehjælp. Ansøgerne skal bl.a. have hjemmeboende børn under 18 år. Derudover skal de have et lavt rådighedsbeløb samt have været ude for en særlig hændelse, der gør hverdagen og økonomien ekstra svær at overskue. Det kan f.eks. være alvorlig sygdom eller en ulykke. 

 • Hvad består julehjælpen af?

  Julehjælpen består af et pengebeløb. Hver familie får 300 kr. til julemiddagen plus 100 kr. for hvert barn udover det første barn. Herudover får familien 400 kr. pr. barn til en julegave til hvert barn. En typisk ansøger er en enlig forælder med to børn, som således får 1200 kr. Familierne skal ikke betale skat af beløbet, jf. ligningsloven §7 stk. 22.

 • Tager I imod naturalier til uddeling til jeres brugere?

  Vi uddeler ikke gaver og naturalier til vores brugere...

  I Mødrehjælpens fire rådgivninger i København, Odense, Aalborg og Aarhus har vi desværre ikke mulighed for at modtage og fordele naturalier til vores brugere - hvad enten det er julekurve, juletræer, mad, legetøj, bleer, børnetøj, møbler eller andet.

  Selvom vi er i kontakt med mange meget trængte børnefamilier, som kunne have brug for f.eks. nye møbler, er det vores vurdering, at vores dygtige socialrådgivere og andre fagfolk hjælper bedst ved ikke at skulle bruge tid og kræfter på at fordele naturalier til familierne. Vi prioriterer at bruge ressourcer på det, vi er bedst til - nemlig at yde rådgivning. At koordinere og fordele gaver, julekurve og alt muligt andet til de mange tusinde familier, vi hvert år hjælper, er for tidskrævende en opgave for vores rådgivere, og vi har heller ikke lagerplads til at opbevare naturalier.

  Særligt vedrørende legetøj og børnetøj 

  Hvis du har legetøj eller børnetøj, kan du aflevere det i en af vores genbrugsbutikker, som så sælger det. Når du donerer til vores butikker, hjælper du på to måder: Du giver andre børnefamilier mulighed for at få noget lækkert og godt børnetøj meget billigt - og vi tjener penge, som går til at rådgive og støtte udsatte og sårbare børnefamilier.

  Find din nærmeste butik her.

 • Skattefradrag

  Når du giver et bidrag til Mødrehjælpens juleindsamling, kan det trækkes fra på selvangivelsen efter ligningslovens paragraf 8A.

  Du finder os på SKAT's liste over godkendte foreninger under navnet Fonden Mødrehjælpen.

  Der kan opnås fuldt fradrag for bidrag op til 15.600 kr. i 2017. Ægtefæller har ret til at benytte hver deres fradrag.

  Disse fradragsregler gælder også for virksomheder.

  Vi indberetter bidrag over én krone. Dette gør vi automatisk for alle, der har oplyst deres CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med indbetaling, f.eks. via vores hjemmeside eller netbank.

  Har du støttet Mødrehjælpen, men ikke oplyst dit CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med indbetalingen, og ønsker du, at vi indberetter dit bidrag til SKAT, kan du sende dit navn og CPR- eller CVR-nummer til os eller kontakte os telefonisk.

 • Ring til os, hvis du har spørgsmål

  Har du spørgsmål til dit bidrag til juleindsamlingen, er du altid meget velkommen til at kontakte medlemsservice