Få skattefradrag for din donation

Få skattefradrag for din donation

Læs her hvordan du trækker din donation fra i skat

Få skattefradrag på dine donationer til Mødrehjælpen

Har du som privat eller virksomhed givet en donation til Mødrehjælpens arbejde, så har du mulighed for at trække det fra i skat. Dette gælder også hvis du har støttet på SMS eller MobilePay. OBS: kontingenter ikke er fradragsberettigede.

Du behøver ikke gøre noget selv for at få fradraget, vi gør arbejdet for dig. Alt vi har brug for er dit CPR- eller CVR-nummer. Dine oplysninger vil herefter blive sendt til SKAT via en sikker, krypteret forbindelse.

Har I doneret som virksomhed?

Ønsker du at få fradrag for en virksomhedsdonation, så kontakt venligst medlemsservice på info@moedrehjaelpen.dk eller telefon 33 45 86 25.

Få fradrag for op til 18.300 kr. i 2024

Når du giver et bidrag til Mødrehjælpen, kan du få skattefradrag for det. Du kan få fradrag for 18.300 kr. i 2024 (17.700 kr. i 2023). Som ægtefæller har I ret til at benytte hver jeres fradrag. Fradraget er samlet for alle organisationer, man støtter.

Du finder os på SKATs liste over godkendte foreninger under navnet Fonden Mødrehjælpen.

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål til dit medlemskab eller dit faste bidrag til Mødrehjælpen, er du altid velkommen til at kontakte medlemsservice på info@moedrehjaelpen.dk eller telefon 33 45 86 25.

Bliv virksomhedssponsor

Din virksomhed kan gøre en forskel. Med et CSR-samarbejde med Mødrehjælpen kan I være med til at sikre, at gravide og forældre i sårbare situationer får den støtte og rådgivning, de har brug for. Så sikres børnene den trygge barndom, som burde være en selvfølge.

Se mere om, hvordan I kan hjælpe her.

Ved_at_handle_i_Moedrehjaelpens_butikker_stoetter_du_en_god_sag

Få den nyeste viden