Gå til forsiden

Støt sårbare børnefamilier

Enkeltbidrag Valgt
Månedligt Valgt
1/4

0 kr. til børnefamilier og gravide i svære situationer


2/4

Kontaktinformationer


3/4

Få skattefradrag for din donation

Hvorfor?
Hvorfor?

4/4

Betalingsoplysninger


2/3

Kontaktinformationer


3/3

Betalingsoplysninger

Hvorfor?

hænder1

I Danmark har mange tusinde børnefamilier det svært.  Støt – så er du med til at sikre, at familierne kan få støtte og rådgivning hele året.

Tak fordi du støtter.

Sådan kan du også støtte

 • Støt via SMS og bankoverførsel

  Du kan vælge at støtte Mødrehjælpens arbejde ved at sende en SMS med teksten MOR til 1231. Så støtter du med 150 kr. Pengene trækkes via din telefonregning. Tjenesten udbydes af Mødrehjælpen, Abel Cathrines Gade 13, 1654 København V. 

  Du kan vælge at overføre dit bidrag til Mødrehjælpens bankkonto. Registreringsnummeret er 5301. Kontonummeret er 0266276. Husk at skrive dit navn og din adresse. 

  TAK for din støtte. 

 • Køb Ungermanns Mødrehjælpenplakat

  Du kan købe Mødrehjælpens genoptryk af Arne Ungermanns fine Mors dag-plakat og støtte Mødrehjælpens arbejde.

 • Køb bogen Moderskab og mødrehjælp

  Du kan købe bogen 'Moderskab og mødrehjælp - otte portrætter og 100 års historie' og derigennem støtte Mødrehjælpens arbejde.

  Læs mere om bogen her

 • Køb Mads Bergs Mødrehjælpenplakat

  Den internationalt anerkendte plakatkunstner Mads Berg har designet denne flotte plakat til Mødrehjælpen.

  Plakaten koster 160 kr. Køb den her, og vær med til at støtte Mødrehjælpens rådgivning til unge gravide, enlige forældre, voldsudsatte kvinder og børnefamilier i vanskelige situationer.

 • Læs om skattefradrag

  Når du giver et bidrag til Mødrehjælpen, kan det trækkes fra på selvangivelsen efter ligningslovens paragraf 8A.

  Der kan opnås fuldt fradrag for gaver op til kr. 15.600 i 2017.

  Du finder os på SKAT’s liste over godkendte foreninger  på SKAT's hjemmeside her under navnet Fonden Mødrehjælpen.

  Bemærk venligst, at du ikke kan trække dit medlemskontingent fra i skat, ligesom vi ikke har muligheder for at indberette SMS-donationer til SKAT. 

  Hvis du støtter flere organisationer, kan du lægge beløbene sammen og trække alt over én krone fra. Ægtefæller har ret til at benytte hver deres fradrag. Ovennævnte fradragsregler gælder også for firmadonationer.

  Vi indberetter bidrag over én krone. Dette gør vi automatisk for alle, der har oplyst deres CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med indbetaling, f.eks. via vores hjemmeside eller netbank.

  Har du støttet Mødrehjælpen, men ikke oplyst dit CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med indbetalingen, og ønsker du, at vi indberetter dit bidrag til SKAT, kan du sende dit navn og CPR- eller CVR-nummer til os eller kontakte os telefonisk.

   

 • Støt som erhvervsvirksomhed

  Vil din virksomhed give et bidrag til Mødrehjælpen, kan du bruge formularen på siden her - se ovenfor.

  Vælg det enkeltbidrag, du ønsker at donere, og klik på virksomhed, når du skal indtaste kontaktoplysninger i næste trin. 

 • Giv en gave i dit testamente

  Et testamente kan hjælpe mennesker, som har brug for en håndsrækning. Mange vælger at oprette et testamente til fordel for Mødrehjælpen, og vi hjælper dig gerne med at udforme dit testamente. Bidragene giver os mulighed for at hjælpe endnu flere udsatte børnefamilier og enlige mødre og fædre. Læs mere om, hvordan du opretter testamente her.

 • Lav din egen indsamling

  Du kan starte din egen indsamling til fordel for Mødrehjælpens arbejde på egenindsamlingstjenesten BetterNow. Du kan bruge alle begivenheder i dit liv til at støtte Mødrehjælpen. Det kan være din barnedåb, bryllup, Mors Dag, halvmaraton eller bare fordi, det er blevet forår. Eventmulighederne er uendelige, og du bestemmer helt selv i hvilken anledning, du vil samle ind, og hvordan du vil udfordre dig selv.

  Det tager kun et par minutter at oprette en indsamling på BetterNow

  1. Gå ind på www.betternow.org/moedrehjaelpen og opret gratis din egen kampagne til fordel for Mødrehjælpen.

  2. Læg et egnet foto på og skriv lidt om dig selv, din begivenhed og hvorfor du synes, at netop Mødrehjælpens arbejde bør støttes.

  3. Send din opfordring og dit link til din kampagne ud til dit netværk.

  Mangler du ideer, så gå ind på BetterNow og se hvordan andre samler ind til Mødrehjælpen.

  Få gode råd til at lave din egen indsamling. 

   

Andet, der er godt at vide

 • Derfor beder vi om dit CPR-nummer

  Vi skal bruge både dit konto- og registreringsnummer og dit CPR-nummer, for at kunne oprette en fast månedlig støtteaftale via betalingsservice.

  En betalingsserviceaftale (en NETS-aftale) er den bedste og billigste måde at støtte Mødrehjælpen på. betalingsserviceaftalen sparer Mødrehjælpen for porto og administration, så vi får mere til at hjælpe sårbare gravide, enlige mødre og fædre og andre børnefamilier. Vi har valgt ikke at sende girokort ud, fordi meget få betaler deres bidrag via girokort, og vi derfor spilder penge på porto og administration.

  For at vi kan oprette aftalen med dig, beder vi om dit registrerings- og kontonummer, så betalingsservice kan se, hvilken konto støtten skal overføres fra. Bankoplysningerne kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Derudover skal betalingsservice bruge dit CPR-nummer for at sikre, at det er den rigtige konto, pengene trækkes fra.

  Alle dine oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  Beløb og dato for din betaling fremgår af oversigten fra Betalingsservice.

 • Det går pengene til

  Her kan du læse mere om, hvordan din støtte hjælper os til at kunne vejlede og rådgive gravide og børnefamilier. 

 • Du kan donere brugt børnetøj

  Hvis du har legetøj eller børnetøj, kan du aflevere det i en af vores børnetøjsbutikker, hvorfra vi så sælger det. Så hjælper du på to måder: Du giver andre børnefamilier mulighed for at få noget lækkert og godt børnetøj meget billigt - og vi tjener penge, som vi så kan bruge til rådgive og støtte familierne. Indtægterne fra genbrugsbutikkerne og lokalforeningerne var 4,8 mio. kr. i 2014.

 • Du kan handle i en af Mødrehjælpens børnetøjsbutikker

  Find din nærmeste butik her. 

 • Du kan blive frivillig

  Mødrehjælpen har altid brug for flere frivillige, som har lyst til at gøre en forskel. Læs mere om vores frivilligafdeling

 • Mødrehjælpens støtteforening

 • Gavebevis

  Hvis dit bidrag til Mødrehjælpen skal bruges som en gave, kan du få tilsendt en mail med et gavebevis, som du selv kan printe. På gavebeviset står beløbet du har doneret, og du har selv mulighed for at skrive hvem gaven er 'til' og 'fra'.

  Hvis du ønsker et gavebevis, skal du blot sende en mail til info@moedrehjaelpen.dk med dit fulde navn, hvornår du har indbetalt, samt hvilken måde du har indbetalt donationen på (eks. hjemmesiden eller kontooverførsel).

  Hvis du har indbetalt via MobilePay, skal du huske at sende dit navn samt det ID-nummer, der står nederst på din kvittering.

  Mange tak for donationen

   

 • Medlemsservice

  Hvis du har spørgsmål til dit medlemsskab, er du altid velkommen til at henvende dig til medlemsservice