Støt Mødrehjælpen i dag

 

Støt gravide og børnefamilier
der er ramt af livet

For et barn i en familie, der er i krise, kan din donation gøre en verden til forskel. Med din støtte kan vi hjælpe forældre til at give deres børn en barndom med kærlighed, tryghed og omsorg.

Over 21.000 mødre, fædre og børn får årligt hjælp fra mennesker som dig og vores 1.900 frivillige til at skabe et trygt fundament for familielivet. Din støtte gør en afgørende forskel.

Støt nu, så flere børn og deres forældre kan få hjælp.

Jeg er så taknemmelig for, at denne rådgivning findes. Jeg ville ikke vide, hvor jeg ellers skulle gå hen for at få svar og anonym hjælp.

Anja, mor til to, om Mødrehjælpens rådgivning

Du kan også støtte via

SMS
Send MOR til 1272 og støt med 150 kr. Pengene trækkes via din telefonregning.
Bankoverførsel
Overfør dit bidrag til kontonummer: 5301–0266276. Husk at skrive navn og adresse ved indbetalingen.
MobilePay
Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 30402.

Bliv virksomhedssponsor

Din virksomhed kan gøre en forskel. Med et CSR-samarbejde med Mødrehjælpen kan I være med til at sikre, at gravide og forældre i sårbare situationer får den støtte og rådgivning, de har brug for. Så sikres børnene den trygge barndom, som burde være en selvfølge.

Se mere om, hvordan I kan hjælpe her.

Ved_at_handle_i_Moedrehjaelpens_butikker_stoetter_du_en_god_sag

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.