English
Væk fra siden!
Få viden og inspiration til livet som småbørnsforælder.

Mødrehjælpens babycafé er et mødested for småbørnsforældre. Her er der tid til leg, hygge og samvær med baby og andre barslende/nybagte forældre.

Hver mødegang er der et tema, der har fokus på barnets udvikling og/eller livet som forælder – fx førstehjælp for baby, mad, sprog, søvn, motorik og babyrytmik.

Det er gratis at deltage i babycaféen. Dog er tilmelding ofte nødvendig. Du kan vælge at deltage i enkelte mødegange. Deltager du flere gange, er der større mulighed for at danne netværk med andre deltagende familier.

Som udgangspunkt tilbyder Mødrehjælpens lokalforeninger aktiviteter til familier bosiddende i den kommune, som lokalforeningen hører til. Mødrehjælpen arbejder dog løbende på at udvide vores aktivitetstilbud til flere områder.

Se her om Mødrehjælpens lokalforening i dit område tilbyder babycafé.

Tilmeld dig Babycafé – klik på din nærmeste lokalforening og læs hvordan

Få viden, inspiration og rådgivning, hvis du er gravid eller småbørnsforælder

På hjemmesiden En god start kan du gå på opdagelse i artikler, podcasts og videoforløb om graviditet, livet som forælder og barnets udvikling og trivsel de første tre år.

Du kan også oprette en profil og modtage viden og inspiration, der passer til dit barns alder, gemme dine favoritartikler og få hjælp til at huske vigtige datoer for dig og dit barn.

engodstart logo red lille

Lokalforeningerne byder på meget andet

Har vi ikke Babycafé nær dig, tilbyder din lokalforening andre sjove aktiviteter. Find din lokalforening, og se hvad der er planlagt.

Få den nyeste viden