English
Væk fra siden!
Aktiviteter og tilbud i Mødrehjælpens lokalforeninger

Få hjælp til børnefødselsdagen

Den Rullende Kagemand er Mødrehjælpens fødselsdagshjælp og kan søges af forældre til at holde børnefødselsdag for sit barn og dets venner fra børnehave eller skole.

Vil du gerne give dit barn en festlig fødselsdag med kammeraterne, men har svært ved at få enderne til at mødes?

Mødrehjælpens fødselsdagshjælp Den Rullende Kagemand giver dig mulighed for at søge om hjælp til at at invitere barnets børnehave- eller klassekammerater til børnefødselsdag. Hjælpen består af en fødselsdagspakke med indhold til at holde en festlig børnefødselsdag.

Som udgangspunkt tilbyder Mødrehjælpens lokalforeninger aktiviteter til familier bosiddende i den kommune, som lokalforeningen er hjemhørende i. Mødrehjælpen arbejder dog løbende på at udvide vores aktivitetstilbud til flere områder.

Se her om Mødrehjælpens lokalforening i dit område uddeler Den Rullende Kagemand. Du finder information om, hvordan du kan ansøge under den enkelte by.

Ansøg om Den Rullende Kagemand – klik på byen og læs hvordan

Hvordan hjælper Den Rullende Kagemand med fødselsdagen?

Det helt centrale formål med Den Rullende Kagemand er at give alle børn mulighed for at invitere kammeraterne fra skole eller børnehave til børnefødselsdag. Hjælpen kan derfor ikke søges til at holde familiefødselsdag for barnet.

Hjælpen består af en fødselsdagspakke med indhold til at holde en festlig børnefødselsdag samt en gave til barnet.

Får du godkendt din ansøgning om Den Rullende Kagemand, vil en frivillig fra lokalforeningen sørge for, at du modtager fødselsdagshjælpen enten ved at bringe fødselsdagshjælpen ud eller ved at du henter hjælpen på et aftalt sted og tidspunkt.

Få den nyeste viden