Støt
Væk fra siden!
Aktiviteter og tilbud i Mødrehjælpens lokalforeninger

Få hjælp til børnefødselsdagen

I flere af vores lokalforeninger kan du søge om Den Rullende Kagemand, som er Mødrehjælpens fødselsdagshjælp.
den_rullende_kagemand_moedrehjaelpen

Vil du gerne give dit barn en festlig fødselsdag med kammeraterne, men har svært ved at få enderne til at mødes? Mødrehjælpens fødselsdagshjælp Den Rullende Kagemand giver dig mulighed for at søge om et bidrag til fødselsdagen. Hjælpen kan for eksempel bestå af en kagemand, boller og saft.

Se her, i hvilke lokalforeninger du kan søge om støtte fra Den Rullende Kagemand. Du finder information om, hvordan du kan tilmelde dig under den enkelt by.

Ansøg om Den Rullende Kagemand – klik på byen og læs hvordan

Hvordan hjælper Den Rullende Kagemand med fødselsdagen?

Får du godkendt din ansøgning om Den Rullende Kagemand, vil en frivillig fra lokalforeningen stå for indkøb og komme forbi med varerne på dagen.

Mødrehjælpens fødselsdagshjælp går til familier, som ikke selv har mulighed for at give deres barn en fødselsdag med kammeraterne fra for eksempel børnehaven eller klassen.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.