English
Væk fra siden!
Aktiviteter og tilbud i Mødrehjælpens lokalforeninger

Find juleaktiviteter og lokal julehjælp nær dig

Mødrehjælpens lokale juleaktiviteter og -hjælp giver dig og din familie juleglæde, skønne minder og oplevelser sammen med andre familier.

Mødrehjælpens lokalforeninger inviterer til juleaktiviteter og uddeler lokal julehjælp. Det kan være aktiviteter som fx juletræsfest, teater- eller biograftur. Den lokale julehjælp kan fx være Ønsketræet, hvor børn kan få et julegaveønske opfyldt. Enkelte foreninger uddeler også lokal julehjælp i form af måltidskasser til et indbydende julebord.

Juleaktiviteterne og den lokale julehjælp henvender sig til dig, der står i en periode af livet, hvor overskuddet ikke rækker eller det er svært at få plads i budgettet til at fejre en god jul.

Som udgangspunkt tilbyder Mødrehjælpens lokalforeninger aktiviteter til familier bosiddende i den kommune, som lokalforeningen er hjemhørende i. Mødrehjælpen arbejder dog løbende på at udvide vores aktivitetstilbud til flere områder. Uanset hvor du bor i Danmark, har du mulighed for at søge Mødrehjælpens landsdækkende julehjælp.

Se her om Mødrehjælpens lokalforening i dit område tilbyder juleaktiviteter.

Klik på din nærmeste lokalforening og se hvad den tilbyder i julen

Mødrehjælpens landsdækkende julehjælp

Fonden Mødrehjælpen uddeler hvert år Julehjælp til børnefamilier, der står i en svær økonomisk og social situation. Julehjælpen er en økonomisk hjælp, der dækker udgifter til bl.a. julemad og julegaver. Hertil er julehjælpen også en langsigtet indsats, hvor børnefamilierne har mulighed for at få rådgivning samt deltage i lokale aktiviteter.

Ansøgning til Mødrehjælpens Julehjælp åbner i oktober og løber til midt december. Læs mere på Søg Mødrehjælpens Julehjælp.

Få den nyeste viden