English
Væk fra siden!
Lokalforeninger

Mødrehjælpens lokalforening Silkeborg

Silkeborg lokalforening arbejder med at støtte, skabe netværk og lave aktiviteter for gravide, mødre, fædre og børnefamilier i Silkeborg Kommune.

Aktiviteter

  • Julehjælp - lukket for 2023
  • Familiecafé
  • Den Rullende Kagemand - fødselsdagshjælp

Gør en forskel sammen med os

I Silkeborg lokalforening er vi ca. 50 frivillige, der arbejder med at drive butikken, arrangere aktiviteter, strikke eller udføre bestyrelsesopgaver. Foreningen er præget af både engagement og god aktivitet, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab.

Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, står vi klar til møde dig. Læs mere om de forskellige måder at være frivillig på og kontakt os via formularen.

dreng og pige til fødselsdag

Kontakt

Formand: Grethe Grønborg
E-mail: Silkeborg@mhj-lokal.dk

Følg os på Instagram og Facebook

Silkeborg lokalforenings privatlivspolitik

Se privatlivspolitik for Mødrehjælpens lokalforeninger

Generalforsamling

Materiale fra seneste generalforsamling:

Besøg vores butik

Silkeborg lokalforening driver Mødrehjælpens butik,  der ligger i Østergade 8, Silkeborg. Her kan du finde velholdt, brugt børnetøj, legetøj og udstyr til børn. Vi har desuden et stort udvalg af fint nyt hjemmestrik, produceret af en flok dygtige og aktive, frivillige strikkere.

Butiksoverskuddet går dels til arrangementer og aktiviteter for børnefamilier i sårbare situationer i Silkeborg, og dels til at styrke og støtte børnefamilier i hele landet via Mødrehjælpens projekter og rådgivningsarbejde.

Få den nyeste viden