Kontakt os

Presse

Har du som journalist brug for en kommentar eller baggrundsviden fra Mødrehjælpen, så ring til pressetelefonen på 22 56 52 91.

Mødrehjælpen giver kommentarer, vurderinger, analyser og kritiske indspark i medierne, når det handler om børnefamilier.

Ring til pressetelefonen på 22 56 52 91. Du kan ikke sende sms’er til pressetelefonen.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationskonsulent
Cecilie Nielsen

Telefon: 40 42 28 21
Mail: cen@moedrehjaelpen.dk

Talspersoner

Hvis du vil tale med en af vores eksperter om en pressesag, skal du ringe til pressetelefonen eller kontakte Mødrehjælpens pressekontakt.

Ninna Thomsen, direktør
Ninna Thomsen er uddannet cand.scient.pol. Hun er fhv. Sundheds- og Omsorgsborgmester i Københavns Kommune og har været direktør i Mødrehjælpen siden 2018.

Ninna er ekspert i børnefamiliers vilkår. Fra graviditet, fødsel og sundhed til uddannelse, beskæftigelse, boligforhold, økonomi og børnefattigdom.

Nanna Boysen, socialrådgiver i Mødrehjælpen
Nanna Boysen er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc. Nanna har været rådgiver i Mødrehjælpen siden 2016 og har stor erfaring med at rådgive gravide og forældre.

Nanna har bred viden om, hvilke problemstillinger familierne oplever, og hvordan Mødrehjælpens rådgivere konkret hjælper og støtter gravide, forældre og deres børn.

Pressedownloads

Skal du bruge Mødrehjælpens logo og eller et pressefoto?

Pressefotos må benyttes af pressen i forbindelse med debatindlæg, interview og citater med den pågældende talsperson.

Vi har samlet et udvalg af pressedownloads her.

Nyheder, debatindlæg og pressemeddelelser

Få den nyeste viden