Støt Mødrehjælpens Feriehjælp

Fra ingenting til sommerglæde: Støt Mødrehjælpens Feriehjælp og giv børn gode minder

Indsamling til feriehjælpen er slut for i år. Hvis din virksomhed ønsker at støtte Mødrehjælpen generelt, kan I gøre det her.

Hvis man hverken har råd til at give sine børn sunde madpakker, sjovt legetøj eller sandaler i den rigtige størrelse, hvordan skal man så kunne give dem gode oplevelser i sommerferien?

Over 47.000 danske børn lever i familier, hvor der ikke er råd til det allermest basale i hverdagen. Og når sommerferien nærmer sig, er der kun udsigt til seks blanke uger i kalenderen uden en eneste oplevelse. Det står i skærende kontrast til alt det, alle de andre børn kan fortælle om, når skolen åbner igen.

Skab solskin i et barns liv

Undersøgelser viser, at børn, der vokser op i fattigdom, kommer bagud i forhold til kammeraterne og klarer sig dårligere i livet. Når vi i Mødrehjælpen kommer i kontakt med forældrene, er vores mål altid at sikre dem fast grund under fødderne, så de får overskud til at give deres børn en tryg barndom uden afsavn.

Støtter I Mødrehjælpens Feriehjælp, er I med til at give udsatte børn noget at se frem til og fortælle om efter ferien. En dag på stranden med is og boldspil, en tur i skoven med madkurv og sodavand – en sommeroplevelse, som giver hele familien en velfortjent pause fra bekymringerne.

Selv mindre bidrag kan være med til at skrive solskinshistorier.

Mødrehjælpens Feriehjælp er en håndsrækning til trængte børnefamilier, der dækker udgifter til en ferieoplevelse. Samtidig er Feriehjælpen også en langsigtet indsats, hvor familierne har mulighed for at få socialfaglig rådgivning samt deltage i lokale aktiviteter og fællesskaber, når ferien er slut. Derfor går nogle af midlerne fra Feriehjælpen til Mødrehjælpens nationale rådgivningstilbud.

Vores tak til jer

Som tak for donationen kvitterer vi med vores grafiske sommerpakke, der er designet af Pia Olsen. I kan fx bruge materialet på SoMe og i jeres mail-signatur.

Alt efter beløbets størrelse kan I også få tilsendt et støttebevis, blive nævnt i vores LinkedIn-opslag og få en personlig tak fra vores direktør Ninna Thomsen, som I kan dele på jeres egne platforme. Derudover har I mulighed for at få et skattemæssigt fradrag.

Har du spørgsmål? Så kontakt:

Har du spørgsmål vedrørende Feriehjælpen og hvordan din virksomhed kan støtte, bedes du kontakte:

Camilla Kørvel 
Corporate Relations Manager
E-mail: cak@moedrehjaelpen.dk
Telefon: 61 96 65 57 

Sådan kan I også støtte

Bankoverførsel
Overfør jeres bidrag til kontonummer: 5334-0250472. Det er særligt vigtigt, at I oplyser firmanavn og kontaktperson, så vi ved, hvem der har doneret pengene. Husk at oplyse CVR-nummer, hvis I ønsker at få donationen indberettet til SKAT.
Faktura
Såfremt I ønsker at få tilsendt faktura, bedes I kontakte Corporate Relations Manager Camilla Kørvel - E-mail: cak@moedrehjaelpen.dk - Telefon: 6196 6557
MobilePay
Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 248948

Få den nyeste viden