Støt Mødrehjælpens Feriehjælp

Ferien kan gøre ondt værre

Jeres hjælp gør en sommer til forskel

Hvis børn må nøjes med en bærepose i stedet for en rigtig skoletaske, hvordan skulle der så blive råd til at pakke en feriekuffert?

Over 56.000 danske børn lever i familier, hvor der ikke er råd til det allermest basale i hverdagen. Når sommerferien nærmer sig, er der kun udsigt til seks blanke uger i kalenderen uden en eneste oplevelse. En skærende kontrast til alt det, alle de andre børn kan fortælle om, når skolen åbner igen.

Din hjælp gør en sommer til forskel

Undersøgelser viser, at børn der lever i fattigdom, klarer sig dårligere i livet. At børn, der ikke oplever noget i sommerferien, kommer bagud i forhold til deres venner.

Støt Mødrehjælpens Feriehjælp og giv udsatte børnefamilier et tiltrængt pusterum fra fattigdommen. Selv mindre bidrag kan være med til at skrive solskinshistorier.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende Feriehjælpen og hvordan din virksomhed kan støtte, bedes du kontakte Corporate Relations Manager, Camilla Kørvel

E-mail: cak@moedrehjaelpen.dk

Telefon: 61 96 65 57

Sådan kan I også støtte

Bankoverførsel
Overfør jeres bidrag til kontonummer: 5301–0266276. Det er særligt vigtigt, at I oplyser firmanavn og kontaktperson, så vi ved, hvem der har doneret pengene. Husk at oplyse CVR-nummer, hvis I ønsker at få donationen indberettet til SKAT.
Faktura
Såfremt I ønsker at få tilsendt faktura, bedes I kontakte Corporate Relations Manager Camilla Kørvel - E-mail: cak@moedrehjaelpen.dk - Telefon: 61 96 65 57
MobilePay
Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 248948

Få den nyeste viden