Støt Mødrehjælpens Feriehjælp

Jeres hjælp gør en sommer til forskel

Hvis børn må nøjes med en bærepose i stedet for en rigtig skoletaske, hvordan skulle der så blive råd til at pakke en feriekuffert?

Over 53.800 danske børn lever i familier, hvor der ikke er råd til det allermest basale i hverdagen. Når sommerferien nærmer sig, er der kun udsigt til seks blanke uger i kalenderen uden en eneste oplevelse. En skærende kontrast til alt det, alle de andre børn kan fortælle om, når skolen åbner igen. 

Skab solskin i et barns liv 

Undersøgelser viser, at børn der lever i fattigdom, klarer sig dårligere i livet. At børn, der ikke oplever noget i sommerferien, kommer bagud i forhold til deres venner. 

Støt Mødrehjælpens Feriehjælp og giv udsatte børnefamilier et tiltrængt pusterum fra fattigdommen. Selv mindre bidrag kan være med til at skrive solskinshistorier.

Mødrehjælpens Feriehjælp er en håndsrækning til trængte børnefamilier, der dækker udgifter til en sommeroplevelse. Samtidig er Feriehjælpen også en langsigtet indsats, hvor familierne har mulighed for at få socialfaglig rådgivning samt deltage i lokale aktiviteter og fællesskaber, når ferien er slut.

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål vedrørende Feriehjælpen og hvordan din virksomhed kan støtte, bedes du kontakte:

Camilla Kørvel 
Corporate Relations Manager
E-mail: cak@moedrehjaelpen.dk
Telefon: 61 96 65 57 

Sådan kan I også støtte

Bankoverførsel
Overfør jeres bidrag til kontonummer: 5301–0266276. Det er særligt vigtigt, at I oplyser firmanavn og kontaktperson, så vi ved, hvem der har doneret pengene. Husk at oplyse CVR-nummer, hvis I ønsker at få donationen indberettet til SKAT.
Faktura
Såfremt I ønsker at få tilsendt faktura, bedes I kontakte Corporate Relations Manager Camilla Kørvel - E-mail: cak@moedrehjaelpen.dk - Telefon: 6196 6557
MobilePay
Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 248948

Få den nyeste viden