Medlemsservice

Er du blevet ringet op?

Er du blevet ringet op af telefonnumrene 33 45 86 44, 69 89 60 47 eller 92 44 72 23, er det Mødrehjælpen, opkaldet kommer fra. Vi har ringet for at fortælle om Mødrehjælpen og spørge om opbakning til vores arbejde.

Private bidrag er en vigtig del af Mødrehjælpens eksistensgrundlag. Uden den store støtte vi oplever blandt danskerne, ville vi ikke kunne gøre en forskel for de mere end 16.000 brugere, som årligt er i kontakt med Mødrehjælpen for at få hjælp, støtte eller rådgivning.

Hvorfor har I ringet til mig?

Mødrehjælpen har ringet til dig for at fortælle om Mødrehjælpens indsatser og for at bede om opbakning i form af et støttemedlemskab, så vi kan hjælpe endnu flere.

Den støtte, som du og andre giver, skaber langsigtet, økonomisk tryghed og stabilitet i vores arbejde. Din støtte kan betyde, at vi ikke skal lukke døren for nogen, som har brug for vores hjælp – det er derfor, vi beder om din hjælp.

Vores erfaring er, at den personlige samtale er et godt udgangspunkt for at skabe opbakning og støtte omkring vores arbejde. Vi får anledning til at fortælle om Mødrehjælpens funktion og arbejde, og du får mulighed for at stille spørgsmål om organisationen, vores arbejde og til, hvad dine penge går til. Det skaber tryghed for både dig og os.

Jeg fik en hjælp jeg ikke kunne drømme om var muligt. Det var en ubeskrivelig STOR hjælp. TAK for det.
– Bruger om den hjælp hun har fået i Mødrehjælpen

Du kan give et bidrag til vores arbejde her.

Hvordan ved jeg, at det er Mødrehjælpen, som har ringet?

Er du blevet ringet op af nummer 33 45 86 44 kommer opkaldet fra vores interne telemarketing-team. Hvis du ringer op til nummeret, møder du en telefonsvarer, som fortæller dig, hvad vi også skriver her.

Mødrehjælpen samarbejder også med to eksterne bureauer, Charity Guard og Zelecting, der også ringer til private og søger opbakning til Mødrehjælpen. Opkaldet fra Charity Guard kommer fra telefonnummeret 69 89 60 47, men kan af tekniske årsager også være fra ukendt nummer.

Hvornår ringer vi?

Vi ringer til private inden for følgende tidsrum:

  • Mandag-torsdag: 09.00-21.00
  • Fredag: 09.00-20.00
  • Lørdag: 10.00-17.00
  • Søndag: 11.00-17.00

Læs om etiske retningslinier for telemarketing.

Du kan altid kontakte Mødrehjælpens medlemsservice og få bekræftet, at det er os, der har ringet til dig – du kan også kontakte os, hvis du af andre årsager vil tale med os om opkaldet. Send os en mail på info@moedrehjaelpen.dk, eller ring til os på 33 45 86 25 mandag til fredag i tidsrummet 10-14.

Værd at vide om et støttemedlemskab af Mødrehjælpen

  • Din sikkerhed og personlige oplysninger
  • Derfor beder vi om dit CPR-nummer
  • Det går pengene til
  • Om skattefradrag

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.