Det gør vi

Vores resultater

2023 blev et år, hvor Mødrehjælpen igen var vidne til en rekordstor efterspørgsel efter hjælp til gravide og børnefamilier.

Stort behov for vores frivillige tilbud

Landet over sikrede Mødrehjælpens frivillige i 2023 hjælp til børn og forældre. Og behovet var stort. Aldrig har så mange benyttet sig af vores aktiviteter og modtaget støtte. Mødrehjælpens frivillige har i 2023 brugt 365.793 frivilligtimer i alt og har dermed bidraget til, at rekordmange har kunnet deltage i lokale aktiviteter og få lokal støtte af Mødrehjælpen gennem oplevelser, fællesskab i netværk og støtte til jul, ferie og fødselsdage.

De frivillige kræfter er en vigtig del af den hjælp, vi tilbyder, for det er hér, de sårbare familier møder de frivillige, varme hænder.

Stor økonomisk støtte i 2023

Aldrig før har den økonomiske opbakning til Mødrehjælpen været så stor, dels fra de mange støtter, dvs. fonde, virksomheder, foreninger og enkeltpersoner, som på fast basis bidrager økonomisk til Mødrehjælpen. Dels har flere danskere end nogensinde bakket op ved at bidrage med engangsdonationer på SMS, MobilePay eller på Mødrehjælpens hjemmeside og webshop.

Vi er både taknemmelige og stolte over den tillid, der bliver vist Mødrehjælpen.

Styrket hjælp til voldsudsatte i hele landet

Mødrehjælpen har i 2023 hjulpet flere voldsudsatte familier end nogensinde. Mødrehjælpen yder rådgivning og behandling til voldsudsatte, og hver 5. henvendelse i 2023 handlede om vold. I alt fik 805 forældre og børn hjælp.

Læs mere om Mødrehjælpens indsatser i 2023

I årsmagasinet 2023 kan du læse meget mere om Mødrehjælpens indsatser og resultater sidste år. Du kan læse det herunder eller via dette link.



Få den nyeste viden