Meyers støtter Mødrehjælpens Julehjælp

I år kan kunderne i alle Mødrehjælpens butikker købe en helt særlig julekalender, og hvis man bestiller catering til julefrokost eller middagen til juleaften hos Meyers, kan man tilkøbe én smuttet, økologisk mandel til risalamanden for 25 kr. Hele beløbet går ubeskåret til Mødrehjælpens Julehjælp.

Akuthjælp, som rækker mange måneder frem

Mødrehjælpens Julehjælp til trængte familier er et beløb på 550 kr. pr. barn, så der er råd til at fejre jul. Derudover er julehjælpen en langsigtet indsats, hvor familien kan få rådgivning og deltage i de aktiviteter, som vores lokalforeninger tilbyder rundt om i landet. I det nye samarbejde med Meyers bliver begge elementer tilgodeset.

Meyers julekalender
Julekalenderen koster 100 kr. og kan bl.a. købes i alle Mødrehjælpens butikker. Overskuddet går til lokalforeningen.

“Det ligger os på sinde at hjælpe dér, hvor vi kan. Derfor er vi glade for i år at samarbejde med Mødrehjælpen og – både på landsplan og lokalt – at kunne bidrage til deres gode arbejde med at skabe en jul uden bekymringer for landets mest udsatte børn”, lyder det fra Claus Meyer.

Et af bidragene er en julekalender, som bliver solgt i Mødrehjælpens butikker i hele Danmark og i Meyers bagerier og udvalgte personalerestauranter.

Meyers skilt
Præmierne i julekalenderen er restaurantbesøg, madkurser og kogebøger fra Meyers.

Danmarks dyreste mandel smutter til Meyer

De sidste år af Irmas levetid har kunderne kunnet købe én smuttet økologisk mandel til risalamanden for 25 kr., og butikkerne solgte så mange mandler, at de samlede tusindvis af kroner ind til Mødrehjælpens Julehjælp. Nu fører Meyers ideen videre, så når deres kunder bestiller catering til julefrokost eller juleaften, kan de tilkøbe en økologisk mandel. Og det glæder Mødrehjælpens direktør Ninna Thomsen:

”Vi synes, idéen var så god, så vi er glade for at få lov til at lade den leve videre hos Meyers. Vi håber, at mange har lyst til at købe en mandel med. Beløbet går ubeskåret til Mødrehjælpens Julehjælp, og det gør virkelig en forskel.”

Familiedag i Meyers Madhus på Nørrebro

Et tredje element i årets julesamarbejde foregår lokalt på Nørrebro i København: I samarbejde med Mødrehjælpens lokalforening inviterer Meyers 15 familier til julestue med julebag, knas og klip i starten af december.

Om Mødrehjælpens Julehjælp

Mødrehjælpens Julehjælp dækker udgifter til en juleaften. Samtidig er julehjælpen en langsigtet indsats, hvor de trængte familier kan få rådgivning og deltage i lokale aktiviteter og fællesskaber, når julemåneden er slut. Derfor går nogle af midlerne fra julehjælpen til Mødrehjælpens nationale rådgivningstilbud.