Strategisk partner

Administrerende direktør i Hobbii: "Mødrehjælpen er en rigtig god sag."

Sidste år gav Mødrehjælpens og Hobbiis "Jul i juli"-kampagne en halv million kroner til vores arbejde for udsatte børnefamilier. Vi gentager strikke/hækle-succesen her i sommer og udvider samarbejdet de kommende år.

Et oplagt partnerskab

Jeppe Kallesøe er administrerende direktør i garnbutikken Hobbii, som på få år er blevet en international succes. Virksomheden sælger garn, opskrifter og tilbehør, primært online, og konceptet passer fint til Mødrehjælpen, mener Jeppe Kallesøe.

Jeppe Kallesøe, CEO i Hobbii og Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen

 

“Vores forretning hænger godt sammen med Mødrehjælpens indsats. Aktiviteten “Fra Garn til Barn” er et stærkt fællesskab, hvor strikke- og hækleglade frivillige støtter Mødrehjælpen ved at forære deres håndarbejde til butikkerne. Dem vil vi gerne donere garn til. Og Hobbii fungerer også som en kreativ platform, hvor mennesker med kærlighed til garn kan udveksle ideer og erfaringer: Vi har fx en dansk Facebook-gruppe med over 56.000 medlemmer. Rigtig mange af vores kunder vil gerne bakke op om det gode formål – det viste “Jul i juli”-kampagnen jo også sidste år.”

Butikker til alle børnefamilier

Som far til en lille datter har Jeppe Kallesøe også som privatperson stor respekt for Mødrehjælpens arbejde, ikke mindst de frivillige, som driver butikkerne:

“Vi boede ovenover butikken på Frederiksberg, og når man så går ned for at aflevere noget tøj til genbrug, kommer man nemt til at få noget andet med sig hjem. Der er mange fristende ting på hylderne.”

fire nissehuer i forskellige farver

Om initiativet ‘Jul i juli’

Budskabet er enkelt: Strik en nissehue og aflever den i en af vores butikker. Når huen bliver solgt, går beløbet ubeskåret til vores arbejde for udsatte børnefamilier.

Vi lancerede ideen i sommeren 2021, og mange blev inspireret til at gribe strikkepindene. I alt fik vi indleveret 5.165 nissehuer, og salget indbragte over en halv million kroner.

Vil du være med til at strikke julen hjem for udsatte børnefamilier i Danmark? Bestil vores Jul i juli-nissehuer, strik og donér din kreation.

Få den nyeste viden