Nyheder

Mødrehjælpens frivillige har afholdt 34 % flere børnefødselsdage

Mødrehjælpens indsats Den Rullende Kagemand har hjulpet flere økonomisk sårbare børnefamilier end nogensinde før.

Pressemeddelelse, udgivet 25. juni 2015

En Kagemand, varm kakao og resten af klassen på besøg. Sådan burde alle børnefødselsdage se ud. Men for mange økonomisk trængte børnefamilier, kan en børnefødselsdag for resten af klassen eller børnehaven være svær at overskue.

”Hos Mødrehjælpen har vi den holdning, at ingen børn skal lide, fordi forældrene har ondt i økonomien. Derfor tilbyder vores frivilligaktivitet, Den Rullende Kagemand, at frivillige kan være med til at arrangere eller købe ind til børnefødselsdagen, så børnene ikke føler sig udenfor,” siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

I 2014 har 716 børn i hele landet fået hjælp fra Mødrehjælpens frivillige til at holde fest med flag og gæster. Det er 34 % flere end i 2013, hvor tallet var 533. Det er samtidig det højeste antal børnefamilier, som Den Rullende Kagemand har hjulpet, i de ti år aktiviteten har eksisteret.

”Vi er meget glade for, at så mange frivillige støtter op og gør det muligt for os at hjælpe de mange børn. Fødselsdagen er et vigtigt tidspunkt i børns liv. Vi er stolte over at kunne være med til at gøre det til en god dag for hele familien,” siger Mads Roke Clausen.

Få den nyeste viden