Nyheder

Jeg vil gerne hjælpe familier med at komme igennem en svær skilsmisse

Steen Blenstrup har igennem ti år doneret et fast beløb om måneden til Mødrehjælpens arbejde. Det har han gjort, da han gerne vil være med til at hjælpe børn, som lider under deres forældres skilsmisse.

Hvordan kan det være, at du har valgt at støtte Mødrehjælpens arbejde?

“Jeg blev for ti år siden ringet op af Mødrehjælpen og spurgt, om jeg ville støtte organisationens arbejde. På det tidspunkt var det kun kort tid siden, at jeg selv var blevet skilt. Det havde været en svær skilsmisse, som ikke var nem for børnene, og de havde det ikke godt. Det havde jeg dårlig samvittighed over.

Derfor valgte jeg dengang at støtte Mødrehjælpen, da jeg gerne vil hjælpe andre børn, som er fanget i en svær skilsmisse, hvor der er behov for, at mor og far får rådgivning, så de kan skabe trygge rammer for deres børn.”

Hvordan føler du, at dine penge gør en forskel?

“Min første prioritet er børnene. Jeg kan godt lide tanken om, at man hos Mødrehjælpen hjælper børn gennem deres forældre. Organisationen hjælper for eksempel forældre med at finde fodfæste på jobmarkedet og med at få overskud til deres børn i et liv, som har slået knuder. Det er meget fremsynet, og indsatsen er med til at skabe trygge rammer for børnene. Det vil jeg gerne støtte. Derfor har jeg også igennem de seneste ti år, uanset om min økonomi er gået op eller ned, støttet Mødrehjælpens arbejde.”

Kort om Steen Blenstrup

  • Alder: 59
  • Far til: 3
  • Doneret til Mødrehjælpen i over ti år
okonomisk donor Moedrehjaelpen
Foto: MejFoto v. Mejbritt Ræbild

Få den nyeste viden