Kunst og samarbejder i webshoppen

Kodeordet er balance

Mødrehjælpens rådgivere i Holdepunkt hjælper helt almindelige mennesker, der er kommet ud i lidt høje bølger. Også den ene af kunstnerne bag ’Børn i balance’.
kunstsalon_artikel
Det er fedt, at vi fra kunstbranchen kan få lov til at samarbejde med Mødrehjælpen og hjælpe forældre og børn, der har udfordringer på deres vej, lyder det fra kvinderne bag ’Børn i balance’.

”Vi kan alle sammen have brug for hjælp i perioder, og tiden, hvor man har små børn, er særligt sårbar. Mødrehjælpen hjælper helt almindelige mennesker, som er kommet ud af balance, fordi der pludselig er en skilsmisse, dødsfald eller sygdom i deres liv. De har brug for lidt hjælp for at finde tilbage. Det er kernen.”

Sådan lyder det fra Anne Aarsland, den ene af kvinderne bag kunstplakaten ’Børn i balance’.

Mette Helena Rasmussen supplerer: ”Jeg har selv haft glæde af samtaler om alt fra opdragelse over økonomi til skilsmisse og bodeling. De gange, hvor jeg har følt mig usikker og haft brug for at snakke med nogen om det, har Mødrehjælpen været et rigtig rart sted at henvende sig. Og jeg er stor fan af Mødrehjælpens genbrugsbutikker.”

Et givtigt samarbejde

Arbejdet med kunstplakaten gav anledning til mange diskussioner om livet som forælder, og de to kvinder blev ved med at vende tilbage til kodeordet balance. Selv om motivet er abstrakt, kan man godt forestille sig en mor og et barn, som er kommet ud i nogle høje bølger. Men, som Anna Aarsland påpeger: ”Stemningen er ikke ubehagelig. Jeg synes, man har følelsen af, at de nok skal finde tilbage.” Køb plakaten på shop.moedrehjaelpen.dk

Kunstplakaten ’Børn i balance’

Kunst med et vigtigt budskab

Fra 2020-23 samarbejdede Mødrehjælpen og Irma om en række kunstplakater med temaet: ’Alle kan blive ramt af livet’. Vi ønskede at sætte fokus på, at alle mennesker kan komme ud for noget, der er så svært at håndtere, at vi får brug for hjælp.

8 kunstnere har bidraget til serien, heriblandt Kunstsalonen. Deres værker er trykt i et begrænset antal, og plakaterne sælges kun i Mødrehjælpens webshop.

Hjælp til mange tusind mennesker

I Mødrehjælpens rådgivning Holdepunkt hjælper vi gravide, mødre og fædre med at komme på fode igen, når de fx er blevet skilt eller ramt af alvorlig sygdom.

Salget af kunstplakaterne bidrager i høj grad til vores arbejde: Siden 2020 har vi kunnet rådgive over 25.000 mennesker

Få den nyeste viden