Nyheder

Mødrehjælpen åbner ny genbrugsbutik på Trøjborg med balloner og trylleshow

Mødrehjælpen driver allerede en genbrugsbutik på Frederiks Allé 136, men nu kan børnefamilier på Trøjborg også få glæde af godt genbrugsbørnetøj, legetøj og udstyr.

Pressemeddelelse, udgivet: 04.02.13.

I december slog Mødrehjælpen dørene op for en ny genbrugsbutik, der ligger i Tordenskjoldsgade 27, og det bliver fejret med en officiel åbning lørdag den 23. februar kl. 10–13.

I butikken kan børnefamilier og bedsteforældre købe godt, brugt og billigt børnetøj, legetøj og udstyr, og butikkens overskud går ubeskåret til at støtte og rådgive børnefamilier, der er i en sårbar situation.

– Vi er meget glade for at åbne en ny butik på Trøjborg, hvor der er mange børnefamilier. I butikken har vi masser af godt børnetøj og udstyr til priser, hvor alle kan være med, og vi håber derfor, at butikken vil blive godt besøgt, siger Charlotte Lisbjerg, der er frivillig og med i butikkens styregruppe.

Ved den officielle åbning er både børn og voksne velkomne til at komme og se butikken og varerne. Der bliver serveret kaffe og kage, og den lokale tryllekunstner Birger Vest går rundt i butikken og tryller for børn og barnlige sjæle.

Fakta om butikken

Butikkens adresse er Tordenskjoldsgade 27, 8200 Aarhus N. Butikken har åbent mandag til fredag kl. 10 -17 og lørdag kl. 10 – 13.

Butikken drives udelukkende af frivillige, og hvis man har lyst til at give en hånd med, kan man altid komme forbi butikken og møde nogle af de frivillige og få en snak om, hvad det vil sige at være frivillig i butikken.

Har man brugt børnetøj og udstyr man gerne vil donere til butikken, kan man aflevere det i butikkens åbningstid.

Om Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en privat humanitær organisation, der rådgiver og støtter børnefamilier, som har det svært. Hvert år henvender der sig mere end 9.000 familier i Mødrehjælpens rådgivninger. Rådgivningen finansieres blandt andet af de 18 genbrugsbutikker fordelt over hele landet, som Mødrehjælpen driver.

Få den nyeste viden