Nyheder

Mødrehjælpen skal have ny direktør

Direktør i Mødrehjælpen Mads Roke Clausen har valgt at fratræde sin stilling som direktør hos Mødrehjælpen for at starte som PhD Fellow ved Roskilde Universitetscenter. Mødrehjælpen søger derfor en ny direktør.

Direktør i Mødrehjælpen Mads Roke Clausen har valgt at fratræde sin stilling som direktør hos Mødrehjælpen for at starte som PhD Fellow ved Roskilde Universitetscenter. Mødrehjælpen søger derfor en ny direktør.

Mødrehjælpens direktør siden 2006, Mads Roke Clausen, stopper i Mødrehjælpen pr. 15. januar 2018, hvor Mødrehjælpens vicedirektør, Trine Schaldemose bliver konstitueret direktør.

Mødrehjælpens bestyrelsesformand, Elin Schmidt, udtaler:

” Mads har gennem sine 11 år som direktør bidraget til at styrke Mødrehjælpen, vores rådgivningstilbud, det frivillige engagement og vores fortalervirksomhed. Sammen med bestyrelsen og organisationens mange dygtige medarbejdere har han drevet Mødrehjælpens udvikling med en fremragende forståelse for de vanskelige vilkår mange mødre, fædre og familier lever under. Derfor er der al mulig grund til at sige en stor tak til Mads for hans kæmpe indsats. Mødrehjælpen og jeg vil savne Mads, og vi ønsker ham held og lykke med de nye, spændende udfordringer.”

Mads Roke Clausen siger om sin beslutning:

”Efter 11 gode år som direktør i Mødrehjælpen har jeg besluttet mig for at søge nye veje. Jeg har elsket at arbejde i Mødrehjælpen, og det har været fantastisk spændende og givende at være med til at udvikle organisationen til det, den er i dag. Med mit ph.d.-projekt håber jeg at kunne bidrage endnu mere til at realisere det store velfærdspotentiale, der ligger i den frivillige sociale sektor. Samtidig vil jeg som formand for Frivilligrådet bruge mere tid på at bringe mine erfaringer og input ind i den socialpolitiske debat.”

Mødrehjælpen har i dag opslået den ledige stilling som direktør. Læs mere om stillingen på Mødrehjælpens hjemmeside.

Mads Roke Clausen har været ansat i Mødrehjælpen siden 2002 og siden 2006 som direktør.
Hans fellowship ved Roskilde Universitetscenter, der er finansieret af Det Obelske Familiefond og Roskilde Universitet i samarbejde med Birmingham University, skal undersøge, hvordan den frivillige sektor i endnu højere grad kan bidrage til et bæredygtigt velfærdssamfund. Samtidig har socialminister Mai Mercado udpeget Mads Roke Clausen som formand for Frivilligrådet pr. 1. februar 2018.

Om Mødrehjælpen

  • Mødrehjælpen rådgiver og hjælper ca. 16.000 sårbare familier og gravide om året
  • Mødrehjælpen har rådgivningshuse i Aalborg, Aarhus, Odense og København
  • Mødrehjælpen har 30 lokalforeninger og 33 Mødrehjælpsbutikker fordelt over hele landet
  • 1.600 frivillige er engageret i Mødrehjælpens arbejde

Få den nyeste viden