Nyheder

Mødrehjælpen i Aalborg tilbyder nu abortrådgivning

En graviditet er ikke altid planlagt eller ønsket. Mødrehjælpen i Aalborg har nu fået mulighed for at udvide deres rådgivningstilbud, således at organisationen i samarbejde med Sundhedsstyrelsen nu også tilbyder støttesamtaler – både til gravide, der er i tvivl, og til kvinden, der har brug for at tale med nogen efter en abort.

Pressemeddelelse, udgivet: 15. januar 2014

Når kvinder bliver gravide og overvejer en abort, er det vigtigt, at de træffer et bevidst og gennemtænkt valg. Mødrehjælpen i Aalborg tilbyder nu anonyme og uvildige støttesamtaler, hvor både overvejelser om at gennemføre graviditeten samt overvejelser om abort vendes.

”Vi stiller nogle spørgsmål, så vi kan begynde med at afdække, hvor tvivlen er henne. Nogle har brug for hjælp til at snakke om, hvad de skal gøre med uddannelse, job, økonomi og bolig, mens andre skal have hjælp til at snakke om de bekymringer, de har, i forhold til at blive en god mor. Eller hvis de frygter for, at et barn vil koste dem deres parforhold. Det vigtigste er, at vi får talt alle bekymringer og muligheder igennem, så kvinden på den måde kan være bedre rustet til at tage det valg, der er rigtigt for hende”, forklarer Ulla Krogager, der er rådgivningschef i Mødrehjælpens rådgivning i Aalborg.

Rådgivningen varetages af to socialrådgivere og finder sted i Mødrehjælpens lokaler på Boulevarden 30. Både kvinder og par kan henvende sig anonymt og få uvildig rådgivning.

Kontakt Mødrehjælpen på 69 13 32 00.

Få den nyeste viden