Nyheder

Mødrehjælpens rådgivning i Aarhus flytter adresse

De nye lokaler giver mulighed for at forbedre Mødrehjælpens tilbud til brugerne.

Pressemeddelelse, udgivet: 21. april 2016

Mødrehjælpens rådgivning i Aarhus flytter til Ryesgade 3. Fra mandag 2. maj vil Mødrehjælpens rådgivning foregå i de nye lokaler. Det nye hus ligger kun få meter fra Mødrehjælpens tidligere adresse på Søndergade 53.

Mødrehjælpen er en privat socialhumanitær organisation, der hjælper og rådgiver gravide og børnefamilier i sårbare situationer.Aarhus, Ryesgade 3

”Vi glæder os til at flytte. Det nye hus er i flere etager, og det giver mulighed for, at vi kan forbedre nogle af vores tilbud til brugerne,” siger Pernille Kristoffersen, Mødrehjælpens rådgivningschef i Aarhus.

Mødrehjælpens professionelle socialrådgivere, jurister og psykologer rådgiver bl.a. om samvær, økonomi og tvivl om abort. Dertil kommer en specialindsats for mødre og deres børn, som har været udsat for vold i hjemmet. Og specialindsatser for unge forældre med fokus på tilknytning til uddannelse og job.

Aarhus Jordmoderpraksis, der deler lokaler med Mødrehjælpen, flytter med til Ryesgade 3. Samarbejdet med Mødrehjælpen og de nye lokaler giver Aarhus Jordmoderpraksis mulighed for at tilbyde flere aktiviteter for gravide. Samarbejdet giver også fordele i forhold til en forebyggende indsats overfor unge gravide uden tilknytning til uddannelses- og arbejdsmarkedet.

Få den nyeste viden