Mors dag: Vi samarbejder med Roccamore igen i år

Roccamore donerer et beløb fra skosalget og samler ind til Mødrehjælpen i anledning af mors dag. Sidste år gav samarbejdet 30.000 kroner til vores arbejde.

Alle mødre fortjener at blive fejret

Roccamores mission er at støtte at kvinder i at føle sig stærke, selvsikre og godt tilpas – også i høje hæle. I anledning af mors dag 2021 indgik Mødrehjælpen og Roccamore et samarbejde for at sætte fokus på sårbare mødre, som har brug for hjælp til at føle sig stærke, og indsatsen gav hele 30.000 kr. til vores arbejde.

Her i 2022 er der flere elementer i Roccamores kampagne “Ain’t no hood like motherhood”:

  1. Outdoor-annoncer i København og Århus
  2. Annoncer på Facebook, LinkedIn og Instagram
  3. Indsamling via Facebook og MobilePay
  4. En donation på 100 kr. fra salget af seks forskellige skomodeller i hele maj måned.

Roccamore Rebels er kvinder, der tør

Med portrætserien #RoccamoreRebel hylder det danske brand kvinder, der tør stå op for sig selv eller andre. Og det gør Ulla Merete Schmidt, ny rebel og mor til Frederikke Antonie Schmidt, der er direktør for Roccamore. Ulla ved også af erfaring, hvordan det føles at have brug for hjælp som enlig mor:

“I 1980’erne – før mobiltelefonerne – havde jeg tit brug for en vagtlæge om natten til Frederikke. Jeg havde ikke råd til at få installeret en telefon, og min nabo var træt af at blive banket op. Så fandt jeg på at henvende mig til Mødrehjælpen, som generøst bevilgede en telefonlinje. Jeg var og er stadig dybt taknemmelig.”

Du kan læse mere om Roccamore Rebels ved at klikke her.

Mødrehjælpen Roccamore Rebel 2022
Ninna Thomsen og Anette Thorup fra Mødrehjælpen, Frederikke Schmidt og yderst til højre Ulla Schmidt, ny Roccamore Rebel.
Frederikke
Frederikke Antonie Schmidt, stifter og kreativ direktør, Roccamore

En dag, der er værd at fejre

“Jeg støtter Mødrehjælpen, fordi alle mødre er seje, men kan have brug for hjælp til at komme videre,” mener Frederikke. Hun fejrer altid mors dag med sin seje mor, og de er enige om, at vi skal lade være med at putte mennesker i bokse. Du kan læse mere om Roccamore Rebel Ulla her i forårets Mødrehjælpen Nyt.