Nyheder

Ninna Thomsen ny direktør for Mødrehjælpen

Ninna Thomsen bliver ny direktør for Mødrehjælpen. Hun afløser Mads Roke Clausen på posten og tiltræder i stillingen pr. 15. februar 2018.

Ninna Thomsen har fra 2010 til 2017 været Sundheds- og Omsorgsborgmester i Københavns Kommune. Hun har tidligere været ansat i Gladsaxe Kommune som fuldmægtig med fokus på udsatte børn og sidenhen i ledelsessekretariatet i Socialforvaltningen. Ninna Thomsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2006.

Elin Schmidt, bestyrelsesformand for Mødrehjælpen udtaler:
“Jeg er særdeles glad for, at Ninna Thomsen nu skal være med til at videreføre og udvikle Mødrehjælpen. Ninna er en dygtig, erfaren leder med høj energi og hjertet på det rette sted. Hun er desuden en pragmatisk brobygger med et godt blik for synergi og muligheder i samarbejdet mellem offentlige og frivillige aktører. Dertil kommer Ninnas indgående kendskab til sundhedsområdet, som kan bidrage med nye dimensioner i vores arbejde. Med Ninna Thomsen som ny direktør er vi i Mødrehjælpen særdeles godt rustet til at fortsætte og styrke vores vigtige indsats for gravide og børnefamilier”.

Som sundhedsborgmester har Ninna Thomsen bl.a. være med til at etablere ’Ung Mor På Vej’ – et partnerskabsinitiativ mellem Københavns Kommune og Mødrehjælpen, hvor gravide og mødre med behov for særlig støtte i forældrerollen og i forhold til uddannelse og beskæftigelse tilbydes gratis, professionel rådgivning af socialrådgivere, uddannelses- og erhvervsvejledere og en sundhedsplejerske.

Ninna Thomsen udtaler:
“Mødrehjælpen er en unik organisation, der hvert år rådgiver tusindvis af gravide, mødre, fædre og familier. Samtidig er Mødrehjælpen et stærkt eksempel på det store bidrag, civilsamfundsorganisationer kan spille i løsningen af velfærdssamfundets udfordringer. Det er en indsats, der kommer børn, forældre og i sidste ende hele samfundet til gavn, og det er en indsats, jeg med meget stor glæde nu bliver en del af. Jeg ser frem til at udvikle og styrke Mødrehjælpen sammen med de mange dygtige medarbejdere og det store, levende netværk af frivillige kræfter i hele Danmark”.

Om Mødrehjælpen

  • Mødrehjælpen rådgiver og hjælper 16.000 sårbare familier og gravide om året.
  • Mødrehjælpen har rådgivningshuse i Aalborg, Aarhus, Odense og København.
  • Mødrehjælpen har 30 lokalforeninger og 33 Mødrehjælpsbutikker fordelt over hele landet.
  • 1.700 frivillige er engageret i Mødrehjælpens arbejde.

Få den nyeste viden