Vær med

Bliv frivillig i Mødrehjælpen

I Mødrehjælpen kan du blive frivillig på mange måder – og vi har altid plads til flere i fællesskabet. Læs mere om dine muligheder her.

Her kan du blive frivillig

Vi har lokalforeninger rigtig mange steder i Danmark. Her kan du finde din nærmeste lokalforening.

Vil du vide mere eller melde dig som frivillig?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 14 dage. Tak fordi du viser interesse.

Når du udfylder kontaktformularen, sender vi dine oplysninger videre til den lokalforening eller butik, du ønsker, så de kan kontakte dig. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores cookie- og privatlivspolitik.

Ledige frivilligjobs i Mødrehjælpen

Vi har løbende brug for aktivitetsfrivillige i Mødrehjælpen – både til lokalforeningernes mange aktiviteter og endagsudflugter og som frivillige mentorer, rådgivningsfrivillige eller familievenner enten i tilknytning til vores rådgivningstilbud På VejUd af Voldens Skygge, Familiens Hus eller Familieven i vores lokalforeninger.

Uanset hvilken type aktivitetsfrivillig du ønsker at være, kan du nederst på vores side med ledige stillinger se en oversigt over de frivilligjobs, vores lokalforeninger har slået op for øjeblikket. Er der ikke et jobopslag, som passer til dig, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen herover

Savner du en lokalforening i din by?

Vi starter løbende nye lokalforeninger op. Se, hvor i landet den næste lokalforening åbner.

Har din by brug for Mødrehjælpen? Kontakt Mødrehjælpens frivilligafdeling på  e-mail tka@moedrehjaelpen.dk.

Sådan hjælper Mødrehjælpens lokalforeninger

I Mødrehjælpen har vi tilbud og aktiviteter drevet både af frivillige og lønnede. Indsatserne går hånd-i-hånd og støtter på hver sin måde gravide og børnefamilier igennem livets sårbare situationer.

Mødrehjælpens lokalforeninger er en stor og vigtig del af Mødrehjælpens arbejde. Den frivillige indsats hjælper lokalt i byer over hele landet ved at sætte lokale aktiviteter i gang, bidrage økonomisk og med lokal viden til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde og ved at styrke familie- og børneområdet lokalpolitisk.

Lokalforeningerne er omdrejningspunkt for et stærkt fællesskab, og frivillige i Mødrehjælpen bidrager med en værdi til lokalsamfundet, som ikke kan købes for penge. De skaber tillid, håb, tryghed og netværk.

  • Hvorfor lokalforeninger?
  • Hvordan er lokalforeningerne organiseret
  • Lokalforeningens aktiviteter
  • Mødrehjælpens børnetøjsbutikker
  • Regler for frivilligt arbejde på offentlige ydelser

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.