Vær med

Bliv frivillig i Mødrehjælpen

I Mødrehjælpen kan du blive frivillig på mange måder – og vi har altid plads til flere i fællesskabet. Læs mere om dine muligheder her.

Her kan du blive frivillig

Vi har lokalforeninger rigtig mange steder i Danmark. Her kan du finde din nærmeste lokalforening.

Vil du vide mere eller melde dig som frivillig?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 14 dage. Tak fordi du viser interesse.

Når du udfylder kontaktformularen, sender vi dine oplysninger videre til den lokalforening eller butik, du ønsker, så de kan kontakte dig. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores cookie- og privatlivspolitik.

Her starter Mødrehjælpen sine næste lokalforeninger

Mødrehjælpens lokalforening er lokale holdepunkt for gravide og børnefamilier. Lokalforeningernes formål er at tilbyde aktiviteter og hjælpe børnefamilier i lokalområderne. Derudover skal lokalforeningerne åbne og drive Mødrehjælpens butikker med genbrug til børn.

For at komme godt fra start har vi brug for kvinder og mænd med lyst til at gøre en forskel ved at engagere sig som bestyrelsesfrivillig, aktivitetsfrivillig eller butiksfrivillig. Du bliver en del af et stærkt lokalt og nationalt fællesskab af engagerede frivillige og du får mulighed for at sætte dit præg på den nye lokalforening.

Du kan læse mere om de nye lokalforeninger her.

Ledige frivilligjobs i Mødrehjælpen

Vi har løbende brug for frivillige i Mødrehjælpen – både til lokalforeningernes mange aktiviteter og endagsudflugter og som frivillige mentorer, rådgivningsfrivillige eller familievenner enten i tilknytning til vores rådgivningstilbud På VejUd af Voldens Skygge, Familiens Hus eller Familieven i vores lokalforeninger.

Uanset hvilken type frivillig du ønsker at være, kan du på frivilligjob.dk se en oversigt over de frivilligjobs, vores lokalforeninger og rådgivningstilbud har slået op for øjeblikket. Er der ikke et jobopslag, som passer til dig, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen herover.

Savner du en lokalforening i din by?

Mødrehjælpen åbner løbende lokalforeninger, da vi ønsker at være til stede tæt på familierne som har brug for vores hjælp.

Har din by brug for Mødrehjælpen? Kontakt Mødrehjælpens frivilligafdeling på  e-mail tka@moedrehjaelpen.dk.

Sådan hjælper Mødrehjælpens lokalforeninger

I Mødrehjælpen har vi tilbud og aktiviteter drevet både af frivillige og lønnede. Indsatserne går hånd-i-hånd og støtter på hver sin måde gravide og børnefamilier igennem livets sårbare situationer.

Mødrehjælpens lokalforeninger er en stor og vigtig del af Mødrehjælpens arbejde. Den frivillige indsats hjælper lokalt i byer over hele landet ved at sætte lokale aktiviteter i gang, bidrage økonomisk og med lokal viden til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde og ved at styrke familie- og børneområdet lokalpolitisk.

Lokalforeningerne er omdrejningspunkt for et stærkt fællesskab, og frivillige i Mødrehjælpen bidrager med en værdi til lokalsamfundet, som ikke kan købes for penge. De skaber tillid, håb, tryghed og netværk.

  • Hvorfor lokalforeninger?
  • Hvordan er lokalforeningerne organiseret
  • Lokalforeningens aktiviteter
  • Mødrehjælpens børnetøjsbutikker
  • Regler for frivilligt arbejde på offentlige ydelser

Få den nyeste viden