Bliv frivillig i Mødrehjælpen

Bliv frivillig i Mødrehjælpens rådgivningshuse

Som frivillig i et af vores rådgivningshuse støtter du op om vores professionelle indsatser. Læs om mulighederne her.

Måder du kan være frivillig i Mødrehjælpens rådgivningshuse

Som frivillig i et af vores rådgivningshuse i København, Aarhus eller Aalborg støtter du op om vores professionelle indsatser. Du kan blive børnepasser, mentor, husfrivillig eller fagfrivillig – men det kræver dit engagement og overskud.

Børnepasser – pas børn imens far eller mor får støtte

Som frivillig børnepasser passer du børn for en mor eller far, som deltager i et gruppeforløb, en temaaften eller undervisning. For at blive børnepasser skal du være rummelig og have lyst og overskud til at være nærværende med børnene. Du skal også være stabil i dit fremmøde – dit frivillige arbejde er afgørende for vores aktiviteter.

Vi ser gerne, at du har erfaring med at passe børn, og du skal naturligvis have en ren børneattest og efterleve et tavshedsløfte.

Alle børnepasser stillinger bliver slået op. Se her, om vi søger netop nu i listen med ledige stillinger nederst på siden her.

Mentor – har du empati og livserfaring til to?

En mentor i Mødrehjælpen er en voksen og livserfaren person, som har tid og overskud i sit liv til at være noget for en ung mor, far eller et barn. Vi har forskellige mentorforløb, men fælles for dem er, at du forpligter dig for en længere periode og har lyst til at indgå i en relation og involvere dig personligt i et andet menneske.

Opgaverne spænder fra praktisk hjælp til dybe samtaler om livet. Du bliver en del af en mentorgruppe, hvor du får faglig sparring.

Alle Mentor stillinger bliver slået op. Se her, om vi søger netop nu i listen med ledige stillinger nederst på siden her.

Fagfrivillig – bring din faglighed i spil for andre

En fagfrivillig bruger sin uddannelse og erfaring i sin frivillige indsats. Vi har frivillige med en ernæringsbaggrund, som laver mad til vores gruppeforløb. Vi har frivillige med en økonomisk uddannelse, som hjælper vores brugerne med at få overblik over deres økonomi. Og vi har erfarne psykologer, som har samtaleforløb med vores brugere.

Alt fra jordemødre, læger, sundhedsplejesker og psykologer til økonomer og jurister er tilknyttet vores tilbud. Fælles for vores fagfrivillig er, at de støtte vores brugere igennem deres faglige kompetencer.

Alle fagfrivillige stillinger bliver slået op nederst på siden her.

Husfrivillig – skab gode rammer for vores brugere

Som husfrivillig bliver du en del af et rådgivningshus, og du er med til at gøre huset til et rart sted at være for ansatte, brugere og deres børn. Du kan være en imødekommende og smilende støtte til receptionen. Du kan være vores madmor, som laver lækker mad og skaber hyggelige rammer for vores gruppeforløb. Eller du kan være husets handymand, som laver småreparationer og går til hånde, når hylder og lamper skal hænges op.

Vi har mange former for husfrivillige, men alle er med til at sprede varme og hjælpe med at få vores rådgivningshuse til at fungere.

Se om vi søger husfrivillige nu – alle stillinger bliver slået op nederst på siden her.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Har du spørgsmål til en stilling, kan du kontakte en af vores frivilligkoordinatorer. Vi slår løbende stillinger op, når vi søger frivillig til at understøtte vores indsatser i rådgivningshusene.

Er der ikke en ledig stilling som frivillig i vores rådgivningshuse, så er der altid en plads i fællesskabet i vores lokalforeninger.

København

Helene Bloch
Telefon: 33 45 86 15
Mail: hbl@moedrehjaelpen.dk

Lise Aamot Frandsen
Tlf.: 33 45 86 52
Mail: laf@moedrehjaelpen.dk

Aarhus

Dorthe Tschenka Jensen
Telefon: 86 93 43 11
Mail: drj@moedrehjaelpen.dk

Aalborg

Rikke Schuldt
Telefon: 69 13 32 03
ris@moedrehjaelpen.dk

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.