Decubal donerer produkter og penge og samler ind til julehjælp

Mødrehjælpen og Decubal har samarbejdet i flere år. Først fik vi tuber med plejende creme til vores 'En god start'-pakker til børnefamilierne, og i 2021 og 2022 har Decubal blandt andet kørt indsamlingskampagner på landets apoteker.
Decubal kampagne

Decubal vil gerne være med til at tænde julelys og håb

Da Mødrehjælpen og Egmont Fonden begyndte at dele ‘En god start’-pakker ud til småbørnsfamilier, som har brug for en hjælpende hånd, indeholdt pakken ud over bøger og sjovt legetøj en tube plejende creme fra Decubal. Siden udvidede vi samarbejdet: De sidste to år har Decubal har kørt indsamlingskampagner og doneret 5 kr. til vores julehjælp for hvert Juniorprodukt, der blev solgt på landets apoteker fra 1. oktober og frem til jul.

Samarbejdet giver god mening for Karo Pharma, der står bag Decubal: “En af vores fire kerneværdier er omsorg: Vi interesserer os for menneskers sundhed og velvære, så vi vil også gerne være med til at drage omsorg for de mange tusind børnefamilier, som ellers ikke har råd til at fejre jul,” fortæller Senior Brand Manager Camilla Norbye Riis.

Juleglæde i mange børnefamilier

Mange apotekerkunder valgte at scanne en QR-kode og indbetale et valgfrit beløb, og i alt gav  Decubals initiativer og donationer 65.100 kr. i 2022. Mødrehjælpens direktør Ninna Thomsen værdsætter initiativet, ikke mindst fordi vi for hvert år får flere og flere ansøgninger om julehjælp: “En kæmpe tak til Decubal og alle jer, der arbejder på apotekerne. Jeres støtte er uvurderlig, og den vil komme til at tænde julelys i mange børns øjne.”

Decubal kampagne