Vær med

Søstrene Grene samler ind til Mødrehjælpens Julehjælp

Søstrene Grene har støttet vores indsamling til julehjælp siden 2020. I 2022 blev det til knap 120.000 kroner plus 1200 gaver, så mange fattige børn kunne glæde til sig til at pakke op på adventssøndage og til at fejre juleaften med gaver og godter.

Indsamlinger og donationer

De seneste år er behovet for julehjælp steget markant: Nu vokser næsten 60.000 børn op i en fattig familie, hvor der hverken er råd til julegaver eller julemad – eller for den sags skyld en julekalender eller adventsgaver. Siden 2020 har Søstrene Grene været med til at sprede juleglæde i rigtig mange børnefamilier.

Søstrene Grene samler ind til Mødrehjælpens Julehjælp
Søstrene Grene samler ind til Mødrehjælpens Julehjælp

Bidrag fra medarbejdere, kunder og influenter

Hvert efterår samles blandt andre medarbejdere fra Søstrene Grenes hovedkontor for at pakke adventskalendergaver ind til børn, der vokser op i en fattig familie. Kæden udvælger seks danske byer, hvor Mødrehjælpens har en lokalafdeling, der kan bistå med uddeling af gaverne til de 300 børn.

Derudover stiller Søstrene Grene sine digitale platforme til rådighed og opretter en indsamling til fordel for julehjælpen, så kunderne også får mulighed for at støtte. I 2022 blev der indsamlet 59.029 kr. via influenter og donationer fra kunder, og Søstrene Grene matchede det indsamlede beløb. Dermed kunne vi sprede juleglæde for i alt 118.058 kr.

Du kan læse mere om Søstrene Grenes støtte til Mødrehjælpen her.

Få den nyeste viden