Vær med

Vær med til at klæde sårbare mødre på i køkkenet

Mødrehjælpens kokkeskole er 10 ugers kursusforløb, der med afsæt i planlægning og tilberedning af hverdagsmad, hjælper udsatte mødre med at få overblik og struktur i dagligdagen.

Kokkeskolen klæder sårbare mødre godt på til hverdagen

Kokkeskolen er et tilbud fra Mødrehjælpen med det formål at skabe struktur i hverdagen for mor og barn og særligt for de mødre, der er i en sårbar situation.

Forløbet tilbydes for at hjælpe mødre, der kan have en kæmpe udfordring med at få mad på bordet til hverdag.

En kok er tilknyttet projektet og udarbejder opskrifter og madugeplaner tilpasset deltagernes individuelle behov. Forløbet giver viden om sundhed og ernæring, og lærer deltagerne hvordan de laver nem og billig mad i hverdagen.

Børnene passes af frivillige, så mødrene kan have deres fulde fokus på både undervisning og tilberedning.

Kokkeskolen er finansieret af private donationer, og din støtte har derfor direkte betydning for, hvor mange mødre vi kan hjælpe.

madmesse-skal-klaede-saarbare-moedre-paa-i-koekkenet

”Kokkeskolen er et sted, hvor mødrene får inspiration til at lave forskellige madretter, mens børnene så kan blive passet. Man får en kogebog med og så bare inspiration til at lave noget sundere, billigere og nemmere mad. Også er der er et sammenhold med netop andre mødre i samme sted”.

Caroline mor til Lucas – og tilknyttet en af Mødrehjælpens mødregrupper for unge.

Sådan kan du støtte Kokkeskolen:

SMS MAD til 1272 og du støtter Mødrehjælpens Kokkeskole med 75 kr.*

MobilePay til 30402 og støt Mødrehjælpen med et valgfrit beløb.

*Det koster 75 kr. plus almindelig SMS-takst. Udbydes af Mødrehjælpen, Abel Cahtrines Gade 13, 1654 København V, Tlf.: 33 45 86 00

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.